This content requires Flash

Download the free Flash Player now!

Get Adobe Flash Player

C 1000

C1000 është produkt me lirim të ngadalësuar të substancës aktive me vitaminë C, e cila ofron mega dozë të vitaminës për t’i mbështetur mekanizmat mbrojtës të sistemit tonë imun gjatë periudhave kritike apo kur trupi ynë më së shumti ka nevojë. Përveç tjerash, produkti në fjalë, kontribuon edhe në prodhimin normal të kolagjenit dhe ndihmon në mirëmbajtjen e shëndetit të enëve të gjakut, eshtrave, kërceve, dhëmbëve, mishit të dhëmbëve, dhe lëkurës. Si një antioksidant, ndihmon në mbrojtjen nga efektet e dëmshme të radikaleve të lira; mund t’i ngadalësojë shenjat e dukshme të plakjes; si dhe luan rol me rëndësi në prodhimin e energjisë gjatë proceseve metabolike.

-          atyre që janë të ndjeshëm ndaj infeksioneve;

-          sportistëve dhe ata që merren me punë të rënda fizike, për ta reduktuar rraskapitjen;

-          atyre që ndodhen nën tendosje të fuqishme mendore, në mënyrë që të mbështetet funksionimi normal i sistemit nervor;

-          të moshuarit dhe ata që janë duke u shëruar nga sëmundjet;

-          për ta intensifikuar absorbimin e hekurit (në veçanti për femrat gjatë viteve reproduktive dhe pacientët që vuajnë nga mungesa e hekurit – anemia).

 

CV Jeta kualitative

Natural HGH Support

Natural HGH Support

Prodhimi i hormonit të rritjes zvogëlohet rreth moshës 30 vjeçare; shumë njerëz tentojnë të zvogëlojnë efektet negative përmes dozimit artificial të hormoneve, por këto mund të kenë një varg pasojash të dëmshme. Produkti HGH Support NUK e përmban hormonin sintetik të rritjes; si zëvendësim, produkti stimulon sekrecionin e brendshëm përmes elementeve të saja natyrale. Hormoni i rritjes ka efekte të ndryshme pozitive: ndihmon në funksionimin e sistemit nervor; nxit djegien e yndyrës; ndihmon në funksionimin e lëkurës, kërceve dhe indeve lidhore; si dhe intensifikon sintezën e proteinave.

-          atyre që merren rregullisht me aktivitete fizike;

-          sportistëve, për shkak të efekteve pozitive në ndërtimin e muskujve;

-          të moshuarve, për ta parandaluar degradimin e muskujve si pasojë e proceseve normale fiziologjike.

C 500

Përmes dozës së saj të madhe, preparati ynë me lirim të ngadalshëm C500, është një shtesë vitamine e cila në mënyrë të shkëlqyeshme  e përforcon sistemin imun gjatë periudhave kritike.

Përveç tjerash, produkti në fjalë, kontribuon edhe në prodhimin normal të kolagjenit dhe ndihmon në mirëmbajtjen e shëndetit të enëve të gjakut, eshtrave, kërceve, dhëmbëve, mishit të dhëmbëve, dhe lëkurës. Si një antioksidant, ndihmon në mbrojtjen nga efektet e dëmshme të radikaleve të lira; mund t’i ngadalësojë shenjat e dukshme të plakjes; si dhe luan rol me rëndësi në prodhimin e energjisë gjatë proceseve metabolike.

-          atyre që janë të ndjeshëm ndaj infeksioneve;

-          secilit, gjatë muajve të ftohtë të dimrit në mënyrë që sistemit imun t’i jepet mbështetje më e madhe;

-          sportistëve dhe atyre që merren me punë të rënda fizike, për ta reduktuar rraskapitjen;

-          atyre që ndodhen nën tendosje të fuqishme mendore, në mënyrë që të mbështet funksionimi normal i sistemit nervor;

-          të moshuarit dhe ata që janë duke u shëruar nga sëmundjet;

-          duhanpirësve aktivë dhe pasivë;

-          atyre që shpesh e konsumojnë alkoolin;

-          për ta intensifikuar absorbimin e hekurit (në veçanti për femrat gjatë viteve reproduktive dhe pacientët që vuajnë nga mungesa e hekurit – anemia).

 

Energy&Memory

Energy & Memory

90 tableta

Energy & Memory është një suplement kompleks me efekt stimulues që ofron përmbajtje natyrale të kafeinës së guaranas, lecitinës, dhe vitaminave për ta mbështetur aktivitetin fizik dhe mendor, si dhe të mineraleve dhe antioksidantëve. Këtë produkt e kemi zhvilluar për personat të cilët preferojnë mënyrën natyrore për ta ruajtur aktivitetin dhe përqendrimin gjatë ngarkesave fizike dhe psikike.

atyre që jetojnë nën ngarkesë të fuqishme mentale, të tillë si studentët gjatë provimeve, punëtorët që i ekspozohen punës me stres, me qëllim që ta ruajnë përqendrimin e tyre dhe ta luftojnë lodhjen; sportistëve dhe punëtorëve nën ngarkesë fizike për ta rritur aktivitetin e tyre; atyre që mbajnë dietë për dobësim; vozitësve të automjeteve për ta ruajtur vëmendjen dhe për t’i përmirësuar reflekset; secilit që dëshiron ta luftoj lodhjen dhe përmirësoj gjendjen e përgjithshme.

Katalogu i prodhimeve

C-Plus

C Plus është një preparat i përgjithshëm i vitaminës C, i cili siguron mbrojtje të përditshme kundër sulmit të radikaleve të lira dhe kontribuon në funksionimin adekuat të sistemit imun. Bashkëveprimi ndërmjet vitaminës  C dhe bioflavonoideve përforcon strukturën e brendshme të kapilareve, gjithashtu stimulohet edhe qarkullimi i gjakut. Vitamina C ndihmon edhe në mbrojtjen e lëkurës, mishit të dhëmbëve, eshtrave dhe kërceve.

-          secilit, për ta përforcuar sistemin imun;

-          për shkak të rolit të saj në mbrojtjen e organizmit kundër stresit oksidativ:

- duhanpirësve aktivë apo pasivë,

- banorëve të qyteteve me ajër të ndotur.

Vital A

Grupi A i gjakut u zhvillua rreth 15-25 mijë vite më parë si përhapje e prodhimeve bujqësore; personat që i takojnë këtij grupi shfaqin karakteristika barngrënëse. Këta mund ta furnizojnë trupin e tyre me minerale përmes ushqimit, por funksionimin e duhur të tij mund ta mbështesin përmes aplikimit të vitaminave B12, C, dhe E, si dhe acidit folik dhe pantotenic. Mineralet dhe vitaminat janë plotësuar në këtë produkt me barishte të tilla si gjethet e murrizit, boronica dhe rigoni.

-          për mirëmbajtjen ditore dhe të shëndoshë të proceseve fiziologjike, dhe për ta ruajtur vitalitetin;

-          për ta mbështetur sistemin imun;

-          për ta përforcuar rezistencën në periudhat e të ftohurit e zakonshëm apo epidemitë e gripit;

-          për ta plotësuar ushqimin e llojit të gjakut;

-          për ta nxitur rigjenerimin pas shërimit.

Vital B

Grupi B i gjakut u zhvillua gjatë migrimeve të popullsive pasi që njerëzit u përshtatën ndaj ndryshimeve të kushteve klimatike. Ushqimi i tyre është plotësisht i përzier, kështu që produkti i prodhuar enkas për këtë grup të gjakut ofron një spektër të plotë të vitaminave dhe mineraleve. Produkti është plotësuar nga barishtet, përfshirë ekstraktet e shtogut, kërpudhat e llojit reishi dhe shiitake.

-          për mirëmbajtjen ditore dhe të shëndoshë të proceseve fiziologjike, dhe për ta ruajtur vitalitetin;

-          për ta mbështetur sistemin imun;

-          për ta përforcuar rezistencën në periudhat e të ftohurit e zakonshëm apo epidemitë e gripit;

-          për ta plotësuar ushqimin e llojit të gjakut;

-          për ta nxitur rigjenerimin pas shërimit.

Vital AB

Grupi i fundit i gjakut që u zhvillua gjatë evolucionit u formua përmes përzierjes së grupeve A dhe B të gjakut. Ushqimi i duhur mund të përzihet, por konsumimi i perimeve ka efekte më të dobishme. E planifikuar t’i përshtatet këtij grupi të gjakut, multivitamina Vital AB përmban një ekstra dozë të kalciumit dhe selenit. Vitaminat dhe mineralet janë plotësuar me barishte të tilla si ekstrakt nga rrushi i kuq, gjethet e selinos, dhe hudhra.

-          për mirëmbajtjen ditore dhe të shëndoshë të proceseve fiziologjike, dhe për ta ruajtur vitalitetin;

-          për ta mbështetur sistemin imun;

-          për ta përforcuar rezistencën në periudhat e gripit apo të ftohurit e zakonshëm;

-          për ta plotësuar ushqimin e llojit të gjakut;

-          për ta nxitur rigjenerimin pas shërimit.

Vital 0

Personat me grupin e gjakut 0, që u zhvillua më herët gjatë evolucionit, janë përshtatur për të ngrënë mish. Në këtë mënyrë ata më lehtë mund t’i plotësojnë nevojat e tyre për hekur, por mund të kërkohet plotësimi me disa lloje të caktuara të vitaminës B. Produkti ynë i quajtur Vital 0 përmban një sasi të caktuar të vitaminave relevante dhe të ekstrakteve të bimëve të veçanta si yucca (lloj shkurre), curcumini (nga familja e xhenxhefilit), dhe rrepa.

-          për mirëmbajtjen ditore dhe të shëndoshë të proceseve fiziologjike, dhe për ta ruajtur vitalitetin;

-          për ta mbështetur sistemin imun;

-          për ta përforcuar rezistencën në periudhat e gripit apo të ftohurit e zakonshëm;

-          për ta plotësuar ushqimin e llojit të gjakut për personat me grupin e gjakut 0;

-          për ta nxitur rigjenerimin pas shërimit.

Smokerade

Smokerade është një produkt i cili përmban spec të kuq, të cilin e kemi plotësuar me vitamina dhe minerale, si dhe me efekte të dobishme të shegës, çajit të gjelbër dhe Q10. E ndihmon organizmin në betejat e përditshme kundër efekteve të dëmshme mjedisore apo kundër rrezikut të duhan pirjes aktive apo pasive.

-          duhanpirësve aktivë dhe pasivë, personave, trupi i të cilëve është mbushur me ndotje mjedisore, për t’i ndihmuar ata në mbrojtjen e qelizave dhe sistemit të tyre të frymëmarrjes;

-          secilit, për ta stimuluar metabolizmin, për të ndihmuar në pastrimin dhe largimin e substancave të dëmshme nga organizmi;

-          personave të cilët dëshirojnë që ta mbështetin funksionimin normal të sistemit të tyre kardiovaskular dhe stimulimin e qarkullimit të shëndoshë të gjakut;

-          atyre që dëshirojnë ta ngadalësojnë procesin e plakjes së qelizave të tyre.

Nopalin

E prodhuar përmes përdorimit të frytit të kaktusit, produkti Nopalin mbështet detoksikimin e organizimit, ka efekte të dobishme në funksionimin e zorrëve për shkak se është burim i pasur i fibrave, kurse në anën tjetër organizmit i ofron vitaminat (B1, B2, niacinë)  dhe mineralet. Fryti i kaktusit parandalon absorbimin e yndyrave, si dhe intensifikon dekompozimin dhe sekrecionin e tyre. Përmes efekteve të saja diuretike, mbështet veshkat dhe funksionimin e fshikëzës urinare.

-          atyre që mbajnë dietë për dobësim, për shkak të ndjenjës së ngimjes të cilën e shkaktojnë tabletat;

-          për të reduktuar problemin e kapsllëkut;

-          për të reduktuar nivelin e lartë të kolesterolit dhe triglicerideve;

-          për pacientët me diabet, për ta shtuar konsumimin e fibrave;

-          atyre që ballafaqohen me probleme celuliti.

ParaProteX

ParaProtex është një preparat i spektrit të gjerë i kompozimit unik, i cili në mënyrë natyrale mbështet proceset mbrojtëse të organizmit kundër baktereve, viruseve dhe mikrobeve; ofron ndihmë efikase në raste të infeksioneve intestinale; mirëmban shëndetin e florës intestinale; si dhe përforcon sistemin imun përmes mukozës intestinale. Përbërësit e saj aktiv përfshijnë elemente të mirënjohura si vaji i farës së grejpfrutit, hudhra, arra apo karafili, si dhe barishte të tilla që me sukses janë aplikuar në mjekësinë popullore shekuj me radhë, si: frutat e Quisqualis indica , mira gomë-rrëshirë (Commiphora myrrha), berberis (lloj shkurre), dhe Pau d’Arko (lloj barishte).

 

 

-          atyre që dëshirojnë ta mbështetin organizmin e tyre në luftë kundër baktereve, viruseve, parazitëve apo infeksioneve intestinale;

-          atyre që dëshirojnë ta përforcojnë sistemin e tyre imun duke e ruajtur shëndetin e florës intestinale;

-          atyre që ballafaqohen me probleme në tretje me qëllim që të lehtësohet funksionimi normal i zorrëve;

-          atyre që mbajnë dietë pastruese;

-          atyre që mbajnë dietë candida, për ta plotësuar ushqimin.

VitalMan

Vital Man është  një produkt kompleks me origjinë bimore i përpunuar enkas për meshkujt. Ditët e javës plotë stres dhe ndryshimet në aktivitetin seksual nuk mund të jenë problem! Guarana dhe xhenseni siberian, për shembull, mund të ndihmojnë në ruajtjen e freskisë fizike dhe mendore, kurse kjo e fundit gjithashtu e përforcon rezistencën ndaj stresit. Përmbajtja e kafeinës në guarana dhe efekti diuretik i hithrës ndikojnë në shëndetin e traktit urinar. Në mjekësinë popullore, rrënjët e bimëve lirisoma (muira puama) dhe maca (Lepidium meyenii) njihen për efektin e tyre afrodiziak dhe në ngritjen e potencës.

 

-          meshkujve që dëshirojnë ta ruajnë apo ngritin vitalitetin e tyre;

-          për ta mirëmbajtur gjendjen e përgjithshme fizike;

-          për ta ruajtur performancën e shëndoshë seksuale.

VitalWoman

Përmes përbërësve të saj bimorë ekzotikë, produkti Vital Woman është zhvilluar për të mbështetur proceset e shëndosha fiziologjike në trupin e femrës. Përbërësit e saj natyral kanë efekte të ngjashme me hormonet e femrave dhe në këtë mënyrë ato mund ta gjallërojnë, shtojnë vullnetin seksual, kurse në anën tjetër ofrojnë përmbajtje të lartë të vitaminave dhe mineraleve.

-          për ta shtuar aktivitetin seksual tek femrat, për një lidhje të plotë;

-          për ta mbushur trupin me energji dhe për ta ndihmuar fertilitetin;

-          për ta rivendosur rregullsinë e ciklit menstrual dhe për t’i lehtësuar dhimbjet e menstruacioneve;

-          si një shtesë natyrale e hormoneve femërore pas menopauzës dhe për ta rivendosur epshin seksual;

-          në raste të tensionit, gjendjes së keqe emocionale, për ta përmirësuar gjendjen e përgjithshme dhe për ta plotësuar trajtimin e depresionit.

OxyMax

Pa furnizim adekuat me oksigjen trupi ynë nuk funksionon si duhet. Pikat OxyMax® përmbajnë molekula të stabilizuara të oksigjenit, të cilat gjatë tretjes futen në qarkullim të gjakut. Kjo formë, e cila është e lehtë për t’u shfrytëzuar nga organizmi, mund të kontribuoj në zvogëlimin e efekteve të dëmshme të civilizimit apo e shton aktivitetin tonë fizik. Në qytetet me ajër të ndotur, ku përmbajtja e oksigjenit në ajër është e ulët, apo në rast të kërkesave për më tepër oksigjen sikurse në rastet e sporteve dhe punëve fizike, produkti OxyMax® mund të jetë i dobishëm!

-          atyre që jetojnë në qytete të mëdha, dhe atyre që merren me aktivitete sportive;

-          për ta nxitur dhe shtuar furnizimin e organizmit me oksigjen;

-          për ta përmirësuar metabolizmin;

-          për t’i ngritur aktivitetet sportive;

-          për ta përmirësuar furnizimin me energji, dhe përmirësimin e proceseve fiziologjike;

-          për ta ndihmuar absorbimin e vitaminave, mineraleve, aminoacideve, dhe barishteve.

Cholestone

Cholestone është një shtesë ushqimore e dizajnuar për të mbështetur nivelet e shëndosha të kolesterolit. Përbërësit e saj natyral përfshijnë vajin e lirit i cili ndihmon në mirëmbajtjen e niveleve normale të kolesterolit përmes sasisë së lartë të omega-3 të cilën e përmban, dhe pektinës së mollës, e cila e arrin efektin e njëjtë përmes fibrave të cilat i përmban. Hudhra mundet dobishëm të ndikoj në nivelet e yndyrës në gjak, kurse lecitina luan rol me rëndësi në metabolizmin e yndyrave.

-          atyre që ballafaqohen me nivele të larta të kolesterolit dhe triglicerideve;

-          si mjet preventiv për personat historia familjare e të cilëve përmban nivele të larta të kolesterolit apo triglicerideve, apo atyre që vuajnë nga çrregullimet në metabolizmin e karbohidrateve;

-          për ta parandaluar arteriosklerozën;

personave, ushqimi i të cilëve është i pasur me yndyra dhe karbohidrate

Mega B-Complex

A jeni të ekspozuar ndaj stresit ekstrem? A është jeta juaj vazhdimisht e vështirë? A dëshironi që të bëni diçka për shëndetin tuaj? Kurse së paku një minutë në ditë për veten tënde duke përdorur tableta Mega B Complex së bashku me një pije përkatëse. Ky absorbim i ngadalshëm, tabletë mega dozë që përmban pothuaj gjitha vitaminat B ju ndihmon në mirëmbajtjen e freskisë tuaj mendore. Mega B Complex mbështet shëndetin e lëkurës suaj, membranave të mukozës, dhe sistemin tuaj imun, përveç këtyre promovon edhe funksionimin e shëndoshë të sistemit nervor.

-          në raste të ngarkesës ekstreme mendore, për shembull, periudhat e provimit apo detyrat me afat të caktuar;

-          në raste të ushtrimeve të forta fizike, në mënyrë që të reduktohet lodhja dhe rraskapitja.

 

Stress Management B-Complex

Komleksi i vitaminave B përmban të gjitha vitaminat nga grupi B si dhe vItaminën H (biotinën), acidin paraaminobenzoik (PABA), kolinën dhe inozitolin. Përbërësit e këtij kompleksi janë të pranishëm në raporte optimale dhe bashkërisht tregojnë cilësi më të volitshme fiziologjike.

Prodhimet bashkëkohore të tipit të këtillë i karakterizon lirimi gradual dhe i pandërprerë i principeve aktive të tyre, çka është shumë me rëndësi, sepse bëhet fjalë për vitamina të tretshme në ujë, të cilat gradualisht lirohen në qarkullim dhe se teprica e tyre nuk eliminohet përmes urinës.

Shumë njerëz që ankohen për rënie të flokëve, zbokth, flokë të thinjura, lëkurë të thatë dhe thonjë të dobët e të thyeshëm, në realitet nuk janë të vetëdijshëm se zgjidhjen e vërtetë për pengesat e tyre nuk duhet ta kërkojnë në përdorimin e shamponave “magjike” apo losioneve tepër të shtrenjta për lëkurë, por duhet të vendosen për konsumimin e vitaminave B-kompleks. Vitamina B1 (tiamina): i takon roli i pazëvendsueshëm në zhvillimin normal të metabolizmit të hidrateve të karbonit si dhe në funksionimin normal të muskujve dhe sistemit nervor. Kjo vitaminë në natyrë gjindet në drithëra dhe në tharm.

Parandalo stresin përmes mënyrës së jetës dhe ushqimit të mirëfilltë! Përpjekjet tuaja mund të mbështeten nga familja e vitaminave B të plotësuar me vitaminë C dhe magnez në produktin tonë, Stress Management, i cili jo vetëm që ndihmon funksionimin e sistemit nervor, por edhe pozitivisht ndikon në energjinë e metabolizmit dhe në funksionimin e sistemit imun.

-          atyre që i ekspozohen stresit ditor për shkak të punës apo mënyrës së jetës;

-          në rast të kërkesave të rënda fizike;

-          për secilin, në mënyrë që ta përforcoj sistemin imun.

Strong Bones - 100 kapsula

Trupi ynë nuk është  në gjendje të prodhoj kalcium dhe magnez, mirëpo këto minerale janë të domosdoshme për ta ruajtur strukturën e shëndoshë të eshtrave dhe dhëmbëve dhe për të siguruar funksione normale të muskujve. Kapsulat Strong Bones i përmbajnë këto dy mikro-elemente në proporcionin 2:1, dhe në këtë mënyrë kontribuojnë në shëndetin tuaj.

-          atyre që nuk konsumojnë qumësht apo produkte qumështi;

-          atyre që përdorin duhan, apo që mjaft shpesh konsumojnë kafe;

-          atyre që bëjnë lëvizje të pakta;

-          të rinjtë të cilët përpiqen që të arrijnë dendësinë më të lartë të mundshme të eshtrave;

-          personat e moshës mesatare me qëllim për ta ruajtur masën e eshtrave të tyre;

-          të moshuarit, në mënyrë që të ngadalësohet degjenerimi i eshtrave.

 

Power Mins

Nuk ka ndonjë proces në organizmin tonë që mund të zhvillohet pa praninë e disa mineraleve. Power Mins përmban dhjetë mineralet më të domosdoshme të cilat janë të nevojshme për funksionimin ditor për të gjitha qelizat tona.

 

-          sportistëve dhe personave që merren me punë të rënda fizike, për shkak të djersitjes së madhe;

-          atyre që kanë nevojë për shtesë të së paku dy lloje mineralesh;

-          personave që aplikojnë vitaminat në mënyrë që të rregullohen efektet e dobishme të vitaminave;

-          atyre që dëshirojnë të rigjenerohen pas sëmundjes.

L-Lysine PLUS

Kapsulat L-Lysine PLUS ofrojnë një formë të koncentruar të aminoacidit lysine, të cilën trupi ynë nuk mund ta prodhoj, prandaj produkti në fjalë ofron mbrojtje efikase kundër llojeve të caktuara të patogjeneve, të tilla si herpesi virusal. Përveç kësaj, lysine luan rol të madh në formimin e kolagjenit, material ndërtues i lëkurës, indeve lidhore dhe mureve të venave; këto efekte përforcohen edhe më tej përmes pranisë së vitaminës C në kapsulë. Për më tepër, mund të kontribuoj në formimin dhe ruajtjen e strukturës normale të eshtrave, proceseve të prodhimit të energjisë, dhe funksioneve normale të muskujve.

-          personave, ushqimi i të cilëve nuk përmban sasi dhe cilësi të duhur të burimeve të lysinës (proteinat me vlerë të plotë, vezët, mishi, peshku), ose ata që mbajnë dietë vegjetariane;

-          personat, ushqimi i të cilëve përmban vlera të ulëta të proteinave;

-          personat që merren me punë të rënda fizike apo që merren rregullisht me sport;

-          personat që priren ta kenë herpesin apo infeksione tjera virale.

 

Iron Plus

Hekuri kontribuon në formimin e shëndoshë të gjakut, kurse si një element i hemoglobinës luan rol me rendësi në absorbimin e oksigjenit dhe transportimin e tij në qeliza. Iron Plus është një produkt me cilësi të shkëlqyeshme, preparat kompleks që përmban hekur organik dhe vitaminë C për ta rritur absorbimin dhe shfrytëzimin e tij gjer në katër herë, si dhe përmban një kompleks bioflavonoide agrumesh.

-          femrave gjatë periudhës së reproduktive në mënyrë që të plotësohet hekuri i humbur gjatë menstruacioneve;

-          nënat e ardhshme pasi që shtatzënia manifestohet me një kërkesë të shtuar për hekur;

-          pacientët me mungesë të hekurit – anemi, në mënyrë që ta plotësojnë tretmanin e tyre;

-          fëmijët dhe adoleshentët kanë nevojë për hekur shtesë për shkak të rritjes së shpejtë;

-          sportistët për shkak të nevojës së tyre të shtuar për ushqime, vitamina dhe minerale;

-          personave që mbajnë dietë të rreptë vegjetariane.

Pro Selenium

Përmes efektit të fortë antioksidant, seleni nxit mbrojtjen e qelizave dhe indeve kundër efekteve dëmtuese të radikaleve të lira, kontribuon në mbrojtjen e sistemit imun dhe në funksionimin normal të gjëndrës tiroide. Gjithashtu luan rol edhe në mirëmbajtjen e shëndetit të lëkurës dhe thonjve.

-          secilit që dëshiron mbrojtje të fortë antioksidante;

-          duhanpirësve;

-          personave që vuajnë nga hipotirodizmi;

-          meshkujve, në mënyrë që të përmirësohet reproduktimi;

-          për plotësimin e trajtimit të rasteve me nivele të larta të kolesterolit;

-          atyre që mbajnë dietë të rreptë vegjetariane apo dietë me sasi të ulët të proteinave, pasi që ushqimi i tyre nuk posedon elemente të origjinës shtazore, që cilësohet si burim cilësor i selenit;

-          për plotësimin e terapisë gjatë proceseve inflamatore në organizëm, në veçanti terapia ndaj artritit.

Mega Zinc

Zinku është një element i rëndësishëm i cili merr pjesë në pothuaj gjitha proceset metabolike dhe është i pranishëm në secilën qelizë të organizmit tonë. Zinku kontribuon në funksionimin e shëndoshë të sistemit imun, në shëndetin e flokëve, lëkurës dhe thonjve, në mirëmbajtjen e nivelit normal të testosteronit, hormonit seksual mashkullor, dhe në funksionimin normal mendor, kurse në anën tjetër për shkak të efektit antioksidant zinku ndalon proceset e dëmshme oksiduese.

 

-          atyre që jetojnë në ajër të ndotur, për shkak të efektit antioksidant të zinkut;

-          atyre që nuk konsumojnë shpesh  dhe në sasi të duhura produkte ushqimore me përmbajtje të lartë të zinkut, si mishi apo drithërat e pasitura;

-          sportistët dhe personat që merren me punë të rënda fizike;

-          secilit, gjatë situatave me stres.

Full Spectrum

Sipas definicionit klasik, vitaminat janë bashëdyzime të tilla organike me rëndësi vitale, të cilat organizmi i njeriut ose nuk mund t’i prodhoj fare, ose i prodhon në sasi të pamjaftueshme, andaj duhet të merren përmes ushqimit. Në artikujt e freskët: pemë, perime, qumësht, vezë dhe mish, derisa janë të papërpunuar, termikisht të patrajtuar apo të ngrirë, ka relativisht mjaft vitamina dhe minerale, por, teknologjia moderne e përpunimit të ushqimit, deponimet dhe  çasjet kulinare, të shumtën e rasteve shkatërrojnë pjesën më të madhe të vitaminave dhe hudhin një pjesë edhe më të madhe të mineraleve.

Vitaminat, respektivisht marrja e shtuar e tyre, janë të nevojshme për sportistë, punëtorë të rëndë fizikë dhe në përgjithësi, për të gjithë ata që dëshirojnë të jetojnë në mënyrë të shëndetshme. Në të vërtetë, numri i agjenseve të dëmshëm nga ambienti (ambienti jetësor), prej dite në ditë është gjithnjë e më i madhë (aerondotja, ndotja e ujit, zhurma etj) dhe kjo kërkon sasi të mëdha të vitaminave të  dobishme, posaqërisht te njerëzit që jetojnë në qytete të mëdha. Tempoja e shpejtuar e jetës dhe streset që janë të lidhura për to alkooli, nikotina, kofeina, konzervansë të ndryshëm dhe tabletat kontraceptive, janë vetëm disa nga agjenset të cilat i rrisin nevojat ditore për vitamina.

Full Spectrum përmban rreth 30 lloje të vitaminave, mineraleve dhe antioksidanteve të ndryshme me ekstra bioflavonoide, që të gjitha esenciale për funksionimin e organizimit. Efikasiteti i saj i qëndrueshëm sigurohet nga sasia e agjentëve aktivë, si dhe nga teknologjia e lirimit të ngadalshëm të substancës aktive.

-          për t’i mbajtur të shëndosha proceset jetësore, dhe për ta ruajtur vitalitetin e përditshëm;

-          për ta mbështetur sistemin imun;

-          për ta përforcuar rezistencën e organizmit në periudhat kur rreziku nga gripi dhe të ftohurit është më i lartë;

-          në rast të dietës së pa balancuar (sasi e ulët e pemëve dhe perimeve, dietës për dobësim apo vegjetarianizmi), me qëllim që të plotësohet furnizimi i organizimit me vitamina dhe minerale;

-          për ta mbështetur rigjenerimin pas sëmundjeve.

Super Mega 50

Super  Mega 50 është  një preparat multivitaminash me minerale, elemente të imëta, antioksidante dhe bioflavonoide shtesë, me dozë të lartë dhe lirim të ngadalshëm të substancës aktive, e zhvilluar enkas për njerëzit që bëjnë një jetë aktive.

-          secilit që dëshiron ta përforcoj edhe më tej sistemin imun;

-          për ta përforcuar rezistencën gjatë muajve të ftohtë;

-          sportistëve dhe personave që kryejnë punë të rënda fizike;

-          personat nën ngarkesë të madhe mentale apo stres;

-          në rast të dietës së pa balancuar (sasi të ulëta të pemëve dhe perimeve, dietës për dobësim, vegjetarianizmit);

-          duhanpirësve aktivë dhe pasivë, banorëve të qyteteve me ajër të ndotur;

-          atyre që rregullisht konsumojnë alkool;

-          për të nxitur rigjenerimin pas sëmundjeve;

-          personave që ballafaqohen me probleme në tretje.

 

Infant Formula

Infant Formula, është një kompleks multivitaminash i zhvilluar në veçanti për foshnjat dhe fëmijët e vegjël; lehtë aplikohet, ka shije të mirë, dhe absorbohet lehtë për shkak të formës së saj të lëngshme.

- foshnjave dhe fëmijëve të vegjël për konsumim të përditshëm për t’i siguruar vitaminat e nevojshme për një rritje të shëndoshë, si dhe për zhvillim fizik dhe mendor.

 

Menopausal Formula

Gjatë dhe pas menopauzës, trupi dhe metabolizmi i femrave ndryshon. Shtohet rreziku nga sëmundjet e evitueshme (të tilla si osteoporoza, sëmundjet kardiovaskulare). Në produktin Menopausal Formula, ne ofrojmë një përzierje të përbërësve të tillë të cilët në mënyrë natyrale zvogëlojnë simptomat e pakëndshme të menopauzës (ngacmueshmëria, valë nxehtësie, shtim në peshë) dhe pakësojnë rreziqet e larta që burojnë nga këto ndryshime.

-          femrave, të cilat kanë hyrë në moshë të ndryshimit, kurse menopauza po u shkakton simptoma të pakëndshme;

-          atyre që dëshirojnë t’i parandalojnë sëmundjet me rrezik të lartë të cilat lidhen me menopauzën;

New Life

Për gra shtatzëna, nëna të reja, madje edhe për ato që përgatiten për shtatzëni, është mjaft me rëndësi të plotësohen kërkesat e shtuara për vitamina dhe minerale. Në këtë çështje produkti New Life është i dobishëm. Përveç se mbështet organizmin e nënës, hekuri, vitamina C, vitaminat B, kalciumi dhe magnezi janë të domosdoshëm për formimin e gjakut, zhvillimin e shëndoshë të sistemit imun, të eshtrave, dhe atij nervor tek embrioni. Në anën tjetër acidi folik merr pjesë në zhvillimin e indeve të nënës, duke mirëmbajtur gjendjes fizike gjatë shtatzënisë, si dhe duke qenë një element vital në zhvillimin e sistemit nervor tek embrioni.

-          atyre që planifikojnë të mbeten shtatzëna,

-          shtatzënave dhe gji-dhënësve

BioHarmonex

BioHarmonex është një pajisje e cila funksionin sipas parimeve të biofizikës, më saktësisht të biorezonancës; kjo pajisje është krijuar ekskluzivisht për shfrytëzim shtëpiak. Ata që ndjekin parimet e biorezonancës theksojnë se secila qelizë e trupit të njeriut formon një fushë elektromagnetike. Kjo fushë energjike është një mënyrë përmes së cilës qelizat mund të komunikojnë me njëra tjetrën dhe të fillojnë apo kontrollojnë procese të ndryshme fiziologjike në trupin tonë. BioHarmonex® prodhon një fushë të jashtme elektromagnetike e cila mund të mbështet proceset natyrale të organizmit duke “orientuar” fushat natyrale elektromagnetike të prodhuara nga inde të caktuara të trupit tonë.

ANTIFRONT për gjendje të mirë shëndetësore gjatë gjithë kohës.

BIORITMI – për funksionim harmonik të bioritmit.

LËKURA – Për një lëkurë të bukur dhe për funksionimin e saj adekuat.

ESHTRAT/INDET – dridhjet e programit janë në harmoni me proceset që zhvillohen në eshtra dje inde.

PAS TRAJNIMIT –për rigjenerim pas ushtrimeve intensive fizike.

TRETJA – me dridhje që akordohen për t’i balancuar funksionet tretëse.

DHIMBJA – program për gjendje të mirë shëndetësore gjatë gjithë kohës.

FËMIJËT – për nevoja të veçanta të fëmijëve.

HORMONET – program që veçanërisht synon sistemin hormonal.

NERVAT – program i zhvilluar për ata që kanë nevojë për funksione të shkëlqyeshme mendore dhe përqendrim të përditshëm.

IMUNITETI – me dridhje që i adresohen sistemit imun.

QARKULLIMI I GJAKUT –  në radhë të parë për ata të cilët në mënyrë intensive e sfidojnë sistemin e qarkullimit të gjakut (sportistët) apo ata që kanë nevojë për ta mbështetur funksionimin adekuat te qarkullimit të gjakut.

RELAKSIMI – për relaksim, dridhje edhe programe relaksuese.

FRYMËMARRJA – për ta mbështetur frymëmarrjen e mirëfilltë. Rekomandohet sidomos për sportistët, duhanpirësit dhe banorët e qyteteve.

MËLÇIA/PANKREASI – versioni i azhurnuar i programit “Digestion (tretja)”, në veçanti duke i synuar këto dy organe.

MENSTRUACIONET për feminitet natyral.

RIMBUSHJA MENDORE për relaksim të mirëfilltë, edhe në rastet kur jeni jashtëzakonisht të ngarkuar.

DETOKSIFIKIMI – ky program mbështet proceset detoksifikuese.

MERIDIANET – qëllimi i kësaj është që të harmonizoj funksionimin e meridianëve akupunkturale

SISTEMI LIMFATIK për funksionim të shëndoshë të sistemit limfatik.

PËRGJITHMONË TË RINJ – program për procese antioksidante dhe rini të përhershme.

PROSTATA për të rritur, moshë mesatare dhe të vjetër.

HUMBJA E PESHËS – program i zhvilluar për ta mbështetur programet për humbjen e peshës dhe trajtimin kundër celulitit.

SYTË/SHIKIMI – me dridhje të zhvilluar veçanërisht për personat puna e të cilëve u shkakton ngarkesë në sy.

VESHKAT – dridhjet e saj janë në harmoni me funksionimin e rregullt të veshkave.

URX

URX është një produkt kompleks me D-manozë dhe boronicë të kuqe, si dhe me ekstrakte të barishteve diuretike dhe antibakteriale për të ofruar një mbrojtje të përgjithshme për traktin urinar. Aplikimin e produktit e rekomandojmë për parandalim dhe për plotësim të terapive.

-          personave të ndjeshëm ndaj infeksioneve të fshikëzës urinare;

-          personave që shpesh përdorin banjat apo pishinat publike;

-          personave të neglizhojnë kushtet klimatike kur kanë të bëjnë me veshjen;

-          atyre që konsumojnë shumë pak lëngje;

-          atyre që priren ta mbajnë urinën;

-          secilit që e konsideron të rëndësishme mbrojtjen e traktit urinar.

C 300 Plus me kaça dhe bioflavonoide

Përveç kaçave dhe kompleksit bioflavonoid, tabletat C300 përfshijnë edhe një dozë më të madhe të vitaminës C me lirim të ngadalshëm. Ofron një efekt antioksidant më të gjatë, lëkurë, vena dhe nyje më të shëndosha, si dhe një sistem më të qëndrueshëm imun – zgjidhja më e mirë e mundshme për secilën ditë të vitit.

-          secilit, për ta përforcuar sistemin imun;

-          për shkak të rolit të saj në mbrojtjen e organizmit kundër stresit oksidativ:

- duhanpirësve aktivë apo pasivë,

- banorëve të qyteteve me ajër të ndotur.

Joint Protex FORTE

Tabletat Joint ProteX FORTE ofrojnë një ekstra mbështetje për rigjenerimin e nyjave dhe prodhimin e lëngut synovial mes eshtrash! Edhe nëse ushqimi juaj është adekuat, ju megjithatë konsumoni shumë pak përbërës aktiv që do të ju ndihmojnë në ruajtjen e shëndetit të nyjave tuaja. Tabletat ofrojnë doza të larta të glukozaminës dhe kondroitinit, të njohur për përforcimin e nyjave, acidit hyalorunikc dhe MSM për ta mbështetur prodhimin e lëngut synovial, si dhe barishte anti-inflamatore (si curcuma dhe Filipendula ulmaria), të cilat së bashku sigurojnë se nyjat e juaja marrin mbështetje të duhur edhe në raste të ngarkesës ekstreme.

-          atyre që dëshirojnë që nyjave të tyre t’u sigurojnë mbështetje dhe mbrojtje të duhur;

-          atyre që merren me punë të rënda fizike;

-          sportistëve profesionistë dhe atyre që rregullisht merren me aktivitete sportive;

-          atyre me mbi-peshë;

-          atyre që kanë aktivitete të dobëta fizike;

-          për të plotësuar trajtimin e lëndimeve të nyjave.

Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips

Liquid C është një produkt që përmban vitaminë C, bioflavonoide dhe kaça, e ëmbëltuar me nektar agave, nuk përmban agjentë artificial ngjyrues apo sheqer të shtuar, e prodhuar për gjithë ata që kërkojnë një mbrojtje të fuqishme antioksiodante dhe të cilët i preferojnë suplementet dietale të formës së lëngshme.

-          pasi që lehtë gëlltitet, është i përshtatshëm për të moshuarit, shtatzënat, fëmijët, dhe për personat që kanë probleme me gëlltitjen, për t’i plotësuar nevojat e tyre me vitaminë C;

-          atyre që janë të ndjeshëm ndaj infeksioneve, për ta përforcuar sistemin e tyre imun;

-          secilit, gjatë muajve të ftohtë të dimrit;

-          duhanpirësve aktivë apo pasivë, si dhe atyre që jetojnë në rajone me ajër të ndotur;

-          atyre që rregullisht konsumojnë alkool.

Vein Protex

Antioksidantët luajnë një rol të rëndësishëm në mbrojtjen e venave, pasi që arteroskleroza dhe sëmundjet tjera të venave kryesisht janë pasojë e efekteve të dëmshme të radikaleve të lira. Vein ProteX është një produkt me bazë antioksidante me përbërës aktiv të cilët i forcojnë dhe i mbrojnë venat. Përbërësit aktiv të nxjerrë nga fara e rrushit, të kompletuar me kompleksin hespiridin, i luftojnë së bashku radikalet e lira. Xhenxhefili dhe curcuma (lloj barishte), në anën tjetër njihen në mjekësinë popullore për efektet e tyre në stimulimin e qarkullimit të gjakut.

-          atyre që për një kohë të gjatë qëndrojnë ulur apo në këmbë gjatë punës së tyre;

-          për t’i luftuar sëmundjet e venave dhe për ta mirëmbajtur strukturën e venave;

-          atyre që luftojnë me peshën trupore.

Coenzyme Q10

Kapsula të cilat përmbajnë ubikinon dhe antioksidante tjera të domosdoshme për  procese energjetike, të dedikuara për persona të moshës mbi 35 vjeqare.

Koenzimi Q10 (CoQ10, ubikinon) është materie e ngjashme me vitaminë. Përkujton në vitaminë E, por ka veprim më të fuqishëm antioksidativ edhe se ajo. Mund të konsiderohet si një lloj katalizatori i cili, proceset biokimike i përshpejton, respektivisht i drejton në kahe të dobishme. Koenzimi Q10 është i domosdoshëm për ruajtjen e papenguar të proceseve biokimike dhe biologjike si dhe për funksionimin e shëndoshë të organizmit. Furnizimi jo i mjaftuar i organizmit me koenzim Q10, mund të sjellë deri te shkatërrimi i ekonomizimit me energji dhe deri te çrregullimet më të ndryshme funksionale. Qysh me zbritjen e nivelit të koenzimit Q10 për 25%  nën vlerën normale, fillojnë të paraqiten lloje të ndryshme të sëmundjeve. Koenzimin Q10 organizmi e prodhon vetë përafërsishtë deri në moshën 30 vjeqare, por krahas rrritjes së moshës, sasia e koenzimit Q10 në organizëm zvogëlohet, andaj duhet ta kompenzojmë përmes ushqimit, respektivisht me marrjen e shtesave ushqimore.Katalizatori qelizor.

 

Super CoQ10 Plus

Super CoQ10 Plus në mënyrë adekuate plotëson nevojën tuaj për CoQ10; këtë produkt e kemi plotësuar me trion e famshme të antioksidanteve beta-karoten, vitaminë E dhe selen.

Me këto elemente, ju mund ta përmirësoni gjendjen tuaj fizike, të shtoni nivelet e tuaja energjike, të përforconi sistemin tuaj imun dhe të zemrës, kurse në anën tjetër kontribuoni në ruajtjen e freskisë suaj.

 

-          atyre mbi moshën 30 vjeçare;

-          atyre nën ngarkesë të fuqishme mendore dhe fizike, si dhe sportistëve;

-          atyre që kanë një jetë me stres;

-          duhanpirësve;

-          atyre që nuk e konsumojnë ushqimin e plotë;

-          në rast të aplikimit të medikamenteve të caktuara anti-kolesterol, medikamenteve psikiatrike, medikamenteve për kontrollimin e ritmit, dhe preparateve për trajtimin e diabetit;

-          atyre që vuajnë nga tinitusi*;

-          atyre që e shohin si të rëndësishëm mirëmbajtën e shëndetit të zemrës së tyre;

-          secilit që dëshiroj ta ruaj freskinë në mënyrën e jetës.

 

Lutein

Preparati me veprim antioksidativ, principet vepruese të të cilit ndihmojnë në mbrojtjen e shëndetit të syve.

Sytë tanë i nënshtrohen vazhdimisht veprimeve të dëmshme të ambientit, të cilat mund t’i dëmtojnë ndërsa radikalet e lira më tutje e shtojnë mundësinë e dëmtimit të syve. Luteina, e cila bënë pjesë në familjen e karotenoideve, parandalon peroksidimin e yndyrërave, gjë që është me shumë rëndësi, si në serumin e gjakut ashtu edhe në sy. Ajo luan rolin kryesor në mbrojtjen antioksidative të syve. Me të arritur në organizëm, luteina - pas abpsorbimit – grumbullohet në dy zona të syve: në njollën e verdhë të retinës, si dhe në thjerrzat e syve dhe ndihmon në mbrojtjen e tyre. Mund të aplikohet për prevenimin e sëmundjeve të ndryshme refraktare dhe veprimeve të dëmshme të rrezatimit UV në sy. Natyrisht, veprimi i jashtëzakonshëm antioksidativ i luteinës vërehet, jo vetëm në sy, por edhe në organe tjera dhe në procese të ndryshme metabolike.Shkëlqimi i syve tanë.

 

qProtect

qProtect është një produkt me bazë të gingko bilobës i cili shërben për mbrojtjen e përditshme të qelizave tona. Gingko ndihmon qarkullimin e mirëfilltë të gjakut, mbështet funksionimin normal të trurit, ndihmon përqendrimin dhe mirëmbajtjen e memories. Gjithë këtë e kemi plotësuar me katër antioksidante të rëndësishme si vitamina C, beta-karoteni, vitamina E, dhe seleni, të cilat veçanërisht mund të jenë të dobishme nëse aplikohen së bashku, dhe në këtë mënyrë u sigurojnë qelizave furnizimin adekuat me oksigjen dhe ushqime.

-          atyre që dëshirojnë të kenë mbrojtje ditore me antioksidante;

-          atyre që kanë një jetë me stres;

-          atyre që dëshirojnë ta ruajnë freskinë e tyre fizike dhe mendore;

-          të moshuarve, në mënyrë që ta mirëmbajnë funksionimin normal të trurit dhe memories;

-          atyre që ballafaqohen me sëmundje kardiovaskulare;

-          atyre që shpesh ftohen;

-          atyre që ballafaqohen me titinus;

-          personave, ushqimi i të cilëve është i pamjaftueshëm;

-          duhanpirësve aktivë apo pasivë, si dhe banorëve të qyteteve me ajër të ndotur;

-          atyre që rregullisht konsumojnë alkool.

 

Mega qProtect

Në moshë të shtyrë apo në periudha të ngarkesave të mëdha ne shpesh përjetojmë dobësimin e përqendrimit, shikimin e mjegullt apo ndryshime në qarkullin e gjakut. Mega qProtect është një produkt me mega dozë antioksidantesh që përmban vitamina, elemente bazike, aminoacide, dhe ekstrakte bimësh, për t’i mbrojtur qelizat tona në mënyrë më efikase dhe më specifike.

Ginkgo, çaji i gjelbër dhe CoQ10, nxisin qarkullimin e gjakut dhe mirëmbajnë funksionet normale të trurit dhe zemrës. Shëndeti i syve mbrohet nga boronica dhe beta-karoteni, kurse aminoacidet fuqishëm e ngadalësojnë procesin e plakjes së qelizave.

-          në raste të një ngarkese të fuqishme mentale, gjatë periudhave të provimeve apo për personat që ballafaqohen me stres në vendin e punës, në mënyrë që të përmirësohet përqendrimi;

-          për të moshuarit, në mënyrë që të mirëmbahet memoria dhe funksioni i trurit;

-          atyre që ballafaqohen me probleme kardiovaskulare;

-          personave, sytë e të cilëve i janë të ekspozuar ngarkesës;

-          atyre që shpesh ftohen;

-          atyre që ballafaqohen me titinus;

-          duhanpirësve aktivë dhe pasivë;

-          atyre që rregullisht konsumojnë alkool;

-          atyre që kërkojnë mbrojtje më të fortë antioksidante dhe që dëshirojnë ta përforcojnë sistemin e tyre imun.

 

Meal Time

Meal Time është një tabletë e shijshme përtypëse për ta ndihmuar tretjen. Përbërës kryesor i saj është papaina, një element natyral mjaft i ngjashëm me enzimat të cilat i dekompozojnë proteinat. Qëllimi i tabletës është që t’i ndajë proteinat në ushqim dhe në këtë mënyrë t’i ndihmoj organizmit në tretjen e proteinave, duke rritur efikasitetin e absorbimit.

-atyre që konsumojnë sasi të mëdha të mishit, produkteve të qumështit, dhe fasuleve – për një tretje të lehtë.

Digest Ease

Shprehitë e këqija në të ngrënë, ushqimi jo adekuat, stresi, elementet artificiale në ushqim, gjitha këto mund të jenë ngarkesë për sistemin digjestiv. Agjentët aktiv në produktin Digest Ease janë enzime natyrale digjestive të cilat ndihmojnë në dekompozimin dhe absorbimin e materieve ushqyese. Enzimat digjestive nuk janë të dobishme vetëm pas një darke luksoze apo ushqimeve të rënda! Këto mund të luajnë rol në trajtimin e problemeve të caktuara në lidhje me tretjen, si dhe në reduktimin e simptomave të fryrjes lidhur me ushqimin e pasur me fibra.

-          atyre që dëshirojnë ta mbështetin sistemin e tyre digjestiv në mënyrë të duhur;

-          në rast të konsumimit të shpeshtë të ushqimit që shkakton fryrje, apo problemeve me fryrje;

-          në rast të problemeve me tretje.

 

Acidophilus

Acidophilus është një produkt probiotik që përmban një numër të lartë të baktereve Lactobacillus acidophilus. Lb. acidophilus është një baktere e qëndrueshme dhe e dobishme e cila mbështet shëndetin e sistemit intestinal duke zëvendësuar qelizat probiotike të humbura gjatë ditës dhe duke marr pjesë në aktivitetin e sistemit imun. Ndihmon në mbrojtjen e florës normale bakteriale të traktit digjestiv, kështu që ju mund ta mbështetni në mënyrë efikase funksionimin e shëndoshë të sistemit tuaj digjestiv. Produkti ynë, Acidophilus, përmban edhe fibra të farës së bimës psyllium (plantago ovata). Këto fibra mund të fermentohen në zorrën e trashë, duke ndihmuar në funksionimin e baktereve të dobishme që banojnë në këtë pjesë të sistemit digjestiv.

-          gjatë apo pas trajtimit me antibiotik, dhe për t’iu shmangur efekteve dëmtuese të medikamenteve tjera të aplikuara për një kohë të gjatë;

-          për të plotësuar trajtimin e infeksioneve të rënda këpurdhore (probleme dermatologjike, gjinekologjike);

-          në rast të problemeve digjestive që shfaqen si rezultat i stresit;

-          si trajtim plotësues në rastet e çrregullimit të stomakut apo diarresë;

-          për të parandaluar efektet dëmtuese të alkoolit dhe duhanit në florën intestinale;

-          për shkak se përmban fibra Acidophilus rekomandohet edhe në rastet e kapsllëkut.

 

Bee Power

Bee Power është një preparat që përmban qumësht blete. Një prej elementeve kryesore të qumështit të bletës, HDA, posedon një efekt antibakterial ndaj disa baktereve dhe ndaj disa llojeve të mikrobeve. Përpos kripërave minerale dhe elementeve të imëta (për shembull sulfuri, mangani, nikeli, dhe kobalti), produkti përmban edhe gjithë serinë e familjes së vitaminës B Është burim natyral për vitaminat A, C, D dhe E, acid mineraleve, enzimave, dhe 18 llojeve te aminoacideve.

-          atyre që kërkojnë mbrojtje të imunitetit natyral;

-          fëmijëve, për ta mbështetur sistemin e tyre imun dhe për ta shtuar oreksin e tyre;

-          për ta përforcuar trupin pas rigjenerimit nga sëmundjet;

-          gjatë periudhave me stres në mënyrë që të përmirësohet performanca dhe të rifreskohet trupi.

 

Evening Primrose Oil

Elementet e acideve të pangopura yndyrore të vajit të aguliçes së verdhë janë të njohura për disa efekte pozitive. Ato shërbejnë për ruajtjen e shëndetit të epitelit dhe indeve lidhore, në këtë mënyrë e mbështesin bukurinë dhe shëndetin e lëkurës. Gjithashtu ndikojnë pozitivisht në nivelin e kolesterolit të përgjithshëm, atij LDL dhe triglicerideve në gjak, në këtë mënyrë e mbështesin qarkullimin e shëndoshë të gjakut.

-          atyre që dëshirojnë ta ruajnë freskinë e flokëve dhe lëkurës së tyre;

-          si plotësim në terapinë për reduktimin e kolesterolit;

-          për të zvogëluar simptomat e pakëndshme si rezultat i menstruacioneve;

-          për ta plotësuar dietën për humbjen e peshës.

Garlic Caps with Extra Parsley

Efektet antibakteriale dhe antimikrobiale të hudhrës si dhe efektet e saja mbrojtëse për sistemin kardiovaskular mund t’i atribuohen elementit të dobishëm të sulfurit, i cili është përgjegjës edhe për aromën e saj karakteristike. Kjo bimë përmban më tepër se 200 lloje të substancave aktive biologjike, përfshirë vitaminat, aminoacidet dhe enzimat.

-          për të reduktuar rrezikun e zhvillimit të arteriosklerozës dhe për të ndihmuar në normalizimin e shtypjes së gjakut;

-          për ta mbështetur terapinë për reduktimin e kolesterolit;

-          për ata që dëshirojnë ta kontrollojnë nivelin e yndyrës në gjak në mënyrë natyrale;

-          për shkak të efektit të saj antibiotik, në mënyrë të suksesshme mund të aplikohet në rastin e gripit apo kollitjes.

 

Green Care

E cilësuar si element kryesor i produktit Green Care, duke ju falënderuar përmbajtjes së lartë të klorofilit jonxha është bimë e shkëlqyeshme për detoksikim dhe alkalizim. Është  një depo e vërtetë e materieve ushqyese: përmban disa vitamina (C, D, E, K, B), beta-karoten, minerale (kalcium, hekur, kalium, fosfor), si dhe aminoacidet e domosdoshme, prandaj gjitha këto që i përmendëm më lart mbështesin proceset fiziologjike të organizmit.

 

-          në raste të niveleve të larta të kolesterolit;

-          për ta përforcuar sistemin imun;

-          për detoksikim dhe alkalizim;

-          për të plotësuar trajtimet kundër dhimbjeve artritike dhe reumatike;

-          për të moshuarit për ra rritur aktivitetin fizik dhe forcën vitale, si dhe për një gjumë më të mirë;

-          në raste të kapsllëkut të shpeshtë.

 

Polinesian Noni Juice

Morinda citrifolia (e quajtur noni në gjuhën polineziane) është një frutë ekzotike e cila përmban disa substanca të rëndësisë vitale. Polinesian Noni dhe Organic Noni janë preparate komplekse të zhvilluara për ta mbrojtur shëndetin tuaj, të pasura me vitamina, minerale, dhe aminoacide. Këto promovojnë funksionimin e shëndoshë të qelizave dhe ndarjen e tyre; përveç kësaj, këto reduktojnë proceset inflamatore që ndodhin në organizëm. Kontribuojnë edhe në funksionin detoksifikues të mëlçisë, si dhe kanë efekte antibakteriale, antivirale dhe antimikrobiale.

Le ta bëjmë një përmbledhje se në cilat sfera të kujdesit shëndetësor elementet aktive të nonit duket të jenë efikase! Prokseronina, e cila në organizëm transformohet në kseroninë aktive, i ndihmon proteinave qelizë-ndërtuese të zhvillojnë konfigurimin adekuat, duke kontribuuar në ruajtjen e shëndetit, si dhe mund të ofrojë ndihmë në rast të sëmundjeve të shpeshta si hipertensioni, ulcera gastrike apo artriti, për shkak të atributeve që posedon.

Fryti gjithashtu përmban substanca me efekte antibiotike (aubin, alizarin), të cilat janë efikase kundër infeksioneve nga bakteret e tilla si disa lloje të salmonellës, e.colit, helikobakterit pylori që shkakton disa raste të ulcerës gastrike apo mycobacterium tuberculosis e cila shkaktoi tuberkulozin gjatë disa ekzaminimeve studimore. Substancat anti-inflamatore të nonit veprojnë pa shkaktuar ngacmime të mukozës të membranës së stomakut. Për më tepër, gjithashtu janë konfirmuar efektet kundër virusale dhe kundër këpurdhore të kësaj bime. Disa studime relevante dëshmojnë se noni është mundësi premtuese në luftë kundër ndarjes jo normale të qelizave.  Në disa raste të tumorit u provua të jetë efikas në parandalim, gjersa në studimet tjera kishte bllokuar zhvillimin e tumorit ekzistues apo mbështeti metodat tradicionale terapeutike kështu që tretmani ishte më i lehtë për pacientët.

Gjithnjë e më shumë studime të pavarura konfirmojnë efektet e saj anti-hipertension dhe diuretike, shumë shkencëtarë mendojnë se noni premton në trajtimin e hipertensionit, një prej sëmundjeve më të përhapura.

Noni ndikon dobishëm në sistemin kardiovaskular, sikurse është dëshmuar përmes testeve tek kafshët: rezultatet tregojnë se nëse ekstrakti i nonit aplikohet ekskluzivisht bën që niveli i kolesterolit dhe triglicerideve të bie ndjeshëm.

Përveç gjitha këtyre, disa studime të pavarura tregojnë se noni posedon edhe efekte në mbrojtjen e mëlçisë.

-          për ta përmirësuar rezistencën e organizmit;

-          për ta ruajtur aktivitetin e balancuar të organizmit;

-          për të shtuar dhe ruajtur nivelet e përgjithshme të energjisë;

-          për të plotësuar proceset detoksikuese.

Panax Ginseng

E njohur si “rrënjë e jetës”, xhenseni është aplikuar për një kohë të gjatë dhe është një prej përforcuesve më të famshëm dhe natyral të performancës. Mbështet përmirësimin e aktiviteteve fizike dhe mendore, mbështet edhe përqendrimin, por gjithashtu mund të rekomandohet për lehtësimin e nervozizmit apo shqetësimit.

 

-          në raste të ngarkesës së madhe, për ta ulur lodhjen dhe rraskapitjen;

-          në rast të ngarkesës psikike apo gjatë provimeve për ta shtuar përqendrimin;

-          për ta përmirësuar aftësinë për rezistencë ndaj stresit.

Pure Yucca

Saponinët, përbërës natyral të Yuccas dhe të ngjashëm me steroidet, përmbajnë efekte diuretike, anti-inflamatore, antispazmatike dhe antioksiduese. Ekstrakti që izolohet nga këto përmban disa lloje të enzimave, klorofil, antioksidante dhe përbërës tjerë aktivë. Yucca e pastër mund të ndihmoj në detoksikimin e sistemit digjestiv përmes përshpejtimit të metabolizmit dhe në këtë mënyrë përshpejton edhe sekretimin e substancave të dëmshme.

 

-          atyre që dëshirojnë t’i mbështesin proceset detoksikuese të organizmit të tyre;

-          atyre që janë duke aplikuar trajtim dëlirës të zorrëve;

-          për ta rivendosur ekuilibrin e florës intestinale, veçanërisht pas trajtimit me antibiotik;

-          si plotësim në terapinë për reduktimin e kolesterolit.

Shark Aid

SharkAid është një suplement që përmban kërce të peshkaqenit, të cilat në mënyrë efikase ndihmojnë funksionimin e nyjave. Kërcet e peshkaqenit janë të pasura me substanca të tilla të cilat gjenden edhe në mesin e përbërësve të kërceve njerëzore, të tilla si sulfati kondritin, i cili përveç tjerash njihet për efektin e tij anti-inflamator.

-          sportistëve dhe atyre që merren me punë të rënda fizike, për të lehtësuar efektet e dëmshme të ngarkesës ekstreme mbi kërcet e tyre;

-          të moshuarve, për ta mbështetur funksionimin e shëndoshë të kërceve dhe kondrifikimit adekuat;

-          për ta plotësuar tretmanin në raste të artritit reumatik.

Spirulina Max

Duke ju falënderuar efektit të tyre alkalizues, algat spirulina të cilat gjenden në ujë të freskët mund të jenë suplement i duhur për një dietë detoksike, alkaline. Spirulina mund të jetë e dobishme jo vetëm për trupin e aciduar, por si një burim i qëndrueshëm i proteinave ajo i përmban gjitha aminoacidet e domosdoshme. Për më tepër, fibra të cilën e përmban është e një rëndësie të veçantë pasi që është e pasur me hekur, zink, dhe vitaminë B.

-          si një suplement për dietat alkaline;

-          në raste të konsumimit të tepërt të produkteve aciduese ushqimore (për shembull mishi, yndyra shtazore, vaji i përqendruar, mielli apo sheqeri i rafinuar);

-          për të zëvendësuar aminoacidet e domosdoshme.

Super Soya Lecithin - 100 gelkapsula

Lecitina nga soja ndihmon në ruajtjen e shëndoshë qarkullimit të gjakut dhe të niveleve të yndyrës në gjak, kurse në anën tjetër mbron mëlçinë dhe mbështet funksionimin e saj. Lecitina ka një rëndësi të jashtëzakonshme në mbështetjen e freskisë mentale, përqendrimit dhe proceseve studiuese apo ballafaqimit me tatëpjetën mentale; por konsiderohet edhe si lipotropik (substancë që shkatërron yndyrat). Për një efekt të trefishtë, zgjidhni produktin Triple-Potency Lecithin!

-          për ta mbështetur reduktimin e niveleve të kolesterolit;

-          atyre që vuajnë nga problemet artrite;

-          të moshuarve për ta ruajtur freskinë e tyre mendore;

-          sportistëve dhe atyre që merren me punë të rënda fizike, në mënyrë që të mbështetet qarkullimi i gjakut dhe nyjat.

Triple-Potency Lecithin

Lecitina nga soja ndihmon në ruajtjen e shëndoshë qarkullimit të gjakut dhe të niveleve të yndyrës në gjak, kurse në anën tjetër mbron mëlçinë dhe mbështet funksionimin e saj. Lecitina ka një rëndësi të jashtëzakonshme në mbështetjen e freskisë mentale, përqendrimit dhe proceseve studiuese apo ballafaqimit me tatëpjetën mentale; por konsiderohet edhe si lipotropik (substancë që shkatërron yndyrat). Për një efekt të trefishtë, zgjidhni produktin Triple-Potency Lecithin!

-          për ta mbështetur reduktimin e niveleve të kolesterolit;

-          atyre që vuajnë nga problemet artrite;

-          të moshuarve për ta ruajtur freskinë e tyre mendore;

-          sportistëve dhe atyre që merren me punë të rënda fizike, në mënyrë që të mbështetet qarkullimi i gjakut dhe nyjat.

 

White Willow

Përbërës kryesor i lëvores së shelgut, salicili apo acidi salicilik, ka efektin e tij si acid acetilsalicilik pasi që të transformohet në mëlçi; ky njihet edhe si përbërësi kryesor aktiv i Aspirinës®.  Acidi salicilik ka një efekt të gjerë lehtësues dhe antipiretik, gjithashtu parandalon formimin e trombozës në gjak. Aplikimi i mirëfilltë i lëvores së shelgut të bardhë mund të eliminoj efektet negative që disa preparate të caktuara me përmbajtje të acidit salicilik kanë në sistemin digjestiv.

-          atyre që presin efikasitetin e medikamenteve pa efektet e tyre anësore;

-          për ta plotësuar trajtimin e artritit;

-          për ta mbështetur parandalimin e trombozës pasi që elementi kryesor i lëvores së shelgut të bardhë, acidi salicilik, zvogëlon rrezikun e zhvillimit të trombozës në gjak.

Chromium Max 500

Kromi është një mikro-element i domosdoshëm të cilin organizmi i njeriut nuk është në gjendje që ta prodhoj, prandaj kromi duhet të sigurohet nga burimet e jashtme. Kromi merr pjesë në metabolizmin e karbohidrateve, proteinave dhe yndyrave, gjithashtu kontribuon në mirëmbajtjen e nivelit normal të sheqerit në gjak. Me efektin e fundit, mund ta parandaloj zhvillimin e “dëshirës” për ëmbëlsira, të nxitur nga luhatja e papritur e nivelit të sheqerit në gjak, dhe në këtë mënyrë e përmirëson efikasitetin e dietës për humbjen e peshës. Jo gjitha format e kromit absorbohen siç duhet. Absorbimi dhe shfrytëzimi i komponentëve të saja në formë të lidhjes organike, të tillë sikurse krom-picolinate, është i shkëlqyeshëm.

 

-          personave që vazhdimisht përjetojnë ndjenjën e të qenit të uritur, në veçanti për karbohidrate, duke bërë përpjekje të dështuara për humbjen e peshës;

si një shtesë për terapitë e aplikuara për ta arritur nivelin normal të sheqerit në gjak

 

Citrimax & Chromium

Reduktimi i oreksit mund të jetë ndihmë e madhe për personat që mbajnë dietë për dobësim.  Produkti Citrimax&Chromium përmban dy agjentë aktivë që saktësisht e kanë këtë qëllim: acidi hidro-citrik (HCA) që ekstraktohet nga Garcinia cambogia ndalon që ushqimi i konsumuar të transformohet në yndyrë, gjithashtu kontribuon në kontrollimin e ndjenjës së urisë, kurse kromi organik ndihmon në reduktimin e ndjenjës së urisë dhe dëshirës për ëmbëlsira.

 

-          për ta plotësuar dietën për humbjen e peshës, dhe për ta reduktuar oreksin;

-          për ta ndihmuar ndryshimin mënyrës së jetës, dhe të lehtësohet ky ndryshim.

 

Liver Aid

Mëlçia është një prej organeve më aktive në organizëm: dekompozon materialet e dëmshme që futen në organizëm si dhe e pastron organizmin, prandaj mbrojtja e saj është shumë e rëndësishme.  Qumështi carangth (barishtja Silybum marianum) është një prej barishteve më të popullarizuara për mbrojtën e mëlçisë, ekstrakti i së cilës në mënyrë efikase ndihmon në vetë-detoksikimin e mëlçisë, në këtë mënyrë edhe rigjenerimin e saj. Aminoacidet të cilat përmbajnë sulfur, si metionina dhe cisteina, gjithashtu i ngritin funksionet vetë-shëruese të mëlçisë. Kromi mund ta lehtësoj barrën e mëlçisë duke ndihmuar në metabolizmin e karbohidrateve.

-          atyre që aplikojnë medikamente të cilat e dëmtojnë mëlçinë;

-          si një trajtim plotësues në dëmtimet e mëlçisë të shkaktuara nga alkooli;

-          si një trajtim plotësues në dëmtimet e mëlçisë të shkaktuara nga viruset;

-          atyre që i ekspozohen substancave të tilla gjatë punës së tyre, që do të thotë ngarkesë e jashtëzakonshme mbi funksionin detoksikues të mëlçisë.

Arginine Plus

Arginina është një aminoacid që luan rol në funksionimin, zhvillimin dhe rigjenerimin e muskujve; përveç kësaj, kontribuon edhe në mirëmbajtjen e shëndoshë të qarkullimit të gjakut, në këtë mënyrë ndihmon në funksionimin e sistemit kardiovaskular. Arginina stimulon hormonin e rritjes dhe insulinën, gjithashtu është një substancë pararendëse e nitrogjen-oksidit, i cili ka një efekt vazodilator (zgjerimin e enëve të gjakut).

-          sportistëve dhe personave që merren me bodybuilding, për arsye se nxit rrjedhën e oksigjenit dhe të materieve ushqyese, rritjen dhe rigjenerimin e masës së muskujve;

-          atyre që kryejnë punë të rënda fizike;

-          ndihmon në sintezën e proteinave, sekrecionin e hormonit të rritjes, dhe insulinës;

-          për shkak të efektit vazodilator, kontribuon në mbrojtjen e sistemit kardiovaskular;

-          për të mbështetur proceset e detoksikimit;

-          ndihmon në ngritjen e performancës seksuale.

 

TrimeX WMS

TrimeX është një preparat i lëngshëm për ta ndihmuar humbjen e peshës; produkti përmban një aminoacid kompleks, përzierje e patentuar antioksidante dhe krom për të ju ndihmuar që ta mbani peshën tuaj ideale. Aminoacidet mbrojnë muskujt tuaj nga humbja e masës, si dhe kontribuojnë në zhvillimin e tyre. Antioksidantët e fuqishëm në përzierjen e patentuar mbështetin organizmin, kurse HCA e ekstraktuar nga Garcinia cambogia parandalon që ushqimet e konsumuara të transformohen në yndyra. Ju mund ta keni një jetë aktive, dietë adekuate dhe TrimeX!

-          personave që kërkojnë ndihmë natyrale për të mbajtur dietë për dobësim përkundër ushqimit, jetës së tyre të shëndoshë dhe aktive;

-          për ta nxitur metabolizmin;

-          për ta ndryshuar mënyrën e jetës, për ta lehtësuar këtë ndryshim.

Pro-State Power

Zmadhimi beninj i prostatës mund të shkaktoj simptoma të pakëndshme (urinime të shpeshta gjatë natës, e më vonë edhe gjatë ditës) për meshkujt në moshë, por kjo mund të trajtohet në mënyrë efikase përmes preparateve natyrale. Ekstrakti nga saw palmetto (lloj palme) dhe hithra sezonale mund t’i zvogëlojnë simptomat e shkaktuara nga zmadhimi dhe inflamacioni i prostatës. Hithra është e njohur për efektet e saja diuretike dhe pastruese. Zinku dhe seleni jo vetëm që janë antioksidante të shkëlqyeshme, por ato mund të kontribuojnë në funksionimin e mirëfilltë të organeve gjenitale mashkullore.

-          meshkujve që ballafaqohen me probleme të prostatës, në mënyrë që të zvogëlohen simptomat;

-          meshkujve mbi moshën 40 vjeçare për t’i parandaluar problemet me prostatë.

 

Lion Kids C

Lion Kids C është një preparat i shijshëm, përtypës, i padëmshëm për dhëmbët, të cilin e kemi prodhuar në mënyrë të veçantë për të plotësuar nevojat e fëmijëve. Nuk përmban sheqer apo xylit, agjenti ëmbëltues të cilin e përmban redukton rrezikun e kariesit dhe mbështet zhvillimin e shëndoshë të dhëmbëve të fëmijës.

Është jashtëzakonisht i rëndësishëm për organizmat në zhvillim e sipër për ta ndihmuar procesin e zhvillimit të tyre intensiv gjatë gjithë kohës, pasi që vitamina C është esenciale jo vetëm për formimin e eshtrave por edhe për funksionimin e duhur të sistemit nervor dhe strukturimit normal të lëkurës.

-          për konsumimin e përditshëm të fëmijëve, në mënyrë që të mbështetet funksionimi i shëndoshë i sistemit të tyre imun, si dhe zhvillimi i tyre i mirëfilltë;

-          për gjithë ata që e konsiderojnë të rëndësishëm reduktimin e kariesit, dhe në këtë mënyrë ndihmojnë në zhvillimin e shëndoshë të dhëmbëve të fëmijëve;

-          për gjitha ata që preferojnë formën e tabletave përtypëse.

 

Senior Formula

Senior Formula është një kompleks multivitaminash i prodhuar enkas për personat mbi moshën 50 vjeçare; produkti përmban edhe minerale, elemente të imëta, antioksidante, bioflavonoide, dhe ekstrakte bimësh si ginkgo biloba, farat e rrushit dhe lëvorja e pishës. Përveç se mbështet sistemin imun, produkti ynë gjithashtu ofron një ndihmë në mirëmbajtjen e nivelit të rezistencës dhe ruajtjen e freskisë fizike dhe mendore.

-          në radhë të parë personave mbi moshën 50 vjeçare për ta mbështetur funksionimin e shëndoshë të organizmit dhe të proceseve normale fiziologjike;

-          për ta përmirësuar rezistencën në kushte të kohës së ftohtë;

-          në rast të ngarkesës së madhe fizike dhe mentale;

-          në rast të dietës së pa balancuar (konsumimi i ulët i pemëve dhe perimeve, dieta, vegjetarianizmi);

-          duhanpirësit aktivë dhe pasivë, si dhe personat që jetojnë në qytete me ajër të ndotur;

-          personat që shpesh konsumojnë alkool;

-          për ta lehtësuar rigjenerimin pas sëmundjeve.

Super Soya Lecithin - 250 gelkapsula

Lecitina nga soja ndihmon në ruajtjen e shëndoshë qarkullimit të gjakut dhe të niveleve të yndyrës në gjak, kurse në anën tjetër mbron mëlçinë dhe mbështet funksionimin e saj. Lecitina ka një rëndësi të jashtëzakonshme në mbështetjen e freskisë mentale, përqendrimit dhe proceseve studiuese apo ballafaqimit me tatëpjetën mentale; por konsiderohet edhe si lipotropik (substancë që shkatërron yndyrat). Për një efekt të trefishtë, zgjidhni produktin Triple-Potency Lecithin!

-          për ta mbështetur reduktimin e niveleve të kolesterolit;

-          atyre që vuajnë nga problemet artrite;

-          të moshuarve për ta ruajtur freskinë e tyre mendore;

-          sportistëve dhe atyre që merren me punë të rënda fizike, në mënyrë që të mbështetet qarkullimi i gjakut dhe nyjat.

 

Polinesian Noni caps

Përveç lëngut Polinesian Noni, ju mund të përfitoni nga efektet e dobishme të nonit në formë të kapsulave. Secila kapsulë përmban 400 mg të përbërësve të vlefshëm aktiv. Elementet e veçanta të frutës noni ofrojnë ndihmë në ruajtjen apo regjenerimin e shëndetit, pavarësisht nëse është i nevojshëm si dëlirës apo ndonjë periudhë kur sistemi juaj imun ka nevojë për më tepër përkrahje.

-          për ta përmirësuar rezistencën e organizmit;

-          për ta ruajtur aktivitetin e balancuar të organizmit;

-          për të shtuar dhe ruajtur nivelet e përgjithshme të energjisë;

-          për të plotësuar proceset detoksikuese.

Culevit

Culevit është një kompozim natyral i vitaminave dhe aminoacideve; ky produkt përmban sasi të konsiderueshme të aminoacideve, vitaminave dhe ndërtuesve tjerë të blloqeve qelizore, gjitha këto kanë rëndësi specifike në rigjenerimin dhe përforcimin e organizmit në raste të sëmundjeve serioze, shëndetit të dobët, humbjes së peshës dhe gjendjes së keqe në përgjithësi. Culevit është i dobishëm në parandalimin dhe trajtimin e ndarjes jo normale të qelizave dhe mund ta mbështesë mekanizmin mbrojtës kundër kanceroz të trupit.

-          për ta ndihmuar rigjenerimin e organizmit;

-          gjatë periudhës së rigjenerimit pas operacioneve, lëndimeve dhe sëmundjeve serioze;

-          në raste të sëmundjes së kancerit si tretman plotësues, me pajtimin e mjekut.

 

VeinCare

Vein Care është një produkt i cili përmban hirudinë, e cila ju ofron një zgjidhje natyrale për problemet tuaja me këmbët e rënda. E izoluar nga shushunja, hirudina liron këmbët nga tensioni, nga ndjenja e këmbëve të rënda (të ënjtura); përveç kësaj, ka edhe efekt kozmetik: lëkurën e thatë dhe të ndjeshme e bën të butë, elastike dhe i jep asaj ndjenjë mëndafshi. Produkti përmban edhe barishten e quajtur Siegesbeckia orientalis (St. Paul's Wort), e cila në mënyrë efikase qetëson lëkurën dhe redukton skuqjen e saj.

-          për ta plotësuar trajtimin kompleks të venave varicose dhe për ta parandaluar zhvillimin e tyre;

-          atyre që qëndrojnë një kohë të gjatë ulur apo në këmbë gjatë punës së tyre, e që si rezultat vjen deri tek ngarkesa në këmbë;

-          atyre që shpesh veshin këpucë të ngushta dhe papërshtatshme;

-          atyre me mbi-peshë apo ata që kanë pak aktivitete fizike, dhe kjo ndikon në këmbët e tyre.

ImmunAid

Immune Aid është një kompleks efikas i përbërë nga barishtet dhe mineralet, të cilin e kemi plotësuar me thundrën e maces, që shfrytëzohet me mijëra vite, dhe me zink. Thundra e maces shton prodhimin e qelizave në sistemin imun, në këtë mënyrë e përgatit trupin për rezistencë kundër patogjeneve. Efekti i thundrës së maces ndihmohet nga zinku i lidhjes organike, i cili gjithashtu mbështet funksionimin normal të sistemit imun. Që të dy përbërësit aktiv kanë efekte antioksiduese prandaj ato ofrojnë mbrojtje jo vetëm ndaj sulmeve të jashtme, por edhe ndaj atyre që vijnë nga brendia e organizmit.

- atyre që kërkojnë mbrojtje të vazhdueshme dhe efikase imune në periudhat kur sëmundjet janë të zakonshme;

- për ta plotësuar trajtimin e inflamacioneve artrite.

Virago

VirAgo është një preparat kompleks, me gjitha përbërësit që mbështetin funksionimin e shëndoshë të sistemit imun. I fituar nga ekstrakti i fletëve të ullirit, oleuropeini është një element me efekte antimikrobesh, antiinflamatore dhe antioksiduese, e cila në mënyrë të shkëlqyeshme plotësohet nga lysina, një aminoacid që ndalon shumëzimin e viruseve. Echinacea është një barishte mjaft e njohur, e cila një kohë të gjatë është shfrytëzuar nga njerëzit për t’i luftuar patogjenet. Thundra e maces me zink është dëshmuar si efikase në ngritjen e funksionimit të sistemit imun.

-          personave të cilët shpesh i ekspozohen situatave ku sistemi i tyre imun ka nevojë për ndihmë;

-          atyre që kërkojnë një mbrojtje imune më komplekse;

-          për ta përgatitur sistemin imun si shërim për muajt e vjeshtës.

Parimet dhe rregulloret

Pravilnik o poslovanju u PDF formatu.

Ocean 21

Produkti Ocean 21 është një kompleks algash me bazë aloe verën, i cili përmban më tepër se 200 përbërës të vlefshëm aktiv të tilla si Pau d’Arco, boronica, panxhari dhe ekstrakti i karotës; preparati mbështet detoksikimin dhe regjenerimin e trupit, njëkohësisht përforcon rezistencën e trupit. Për më tepër, gjitha këto janë paraqitur në formë të lëngshme dhe të shijshme.

-          atyre që aplikojnë trajtimin detoksik dhe dëshirojnë ta ndihmojnë alkalizimin duke e plotësuar trajtimin;

-          atyre që ballafaqohen me probleme në tretje me qëllim që t ndihmohen funksionet normale të zorrëve;

-          atyre që mbajnë dietë dobësimi, në mënyrë që të mbështeten proceset normale të metabolizmit;

-          personat që vuajnë nga problemet me gjëndrën tiroide, në mënyrë që të përshtatet funksionimi normal i organit;

-          personat, thonjtë dhe flokët e të cilëve nuk kanë shkëlqim dhe janë të thyeshëm, dhe lëkura e të cilëve është jo elastike;

-          atyre që kanë mungesa vitaminash dhe mineralesh, të cilët dëshirojnë ta rifitojnë dhe ruajnë vitalitetin e tyre sa më shumë që të jetë e mundur;

-          secilit, në mënyrë që të mbështetin sistemin e tyre imun dhe ta ndihmojnë regjenerimin;

-          atyre në dietë candida, për ta plotësuar trajtimin.

Joint Protex

Përbërësit aktivë të Joint Protex kontribuojnë në rigjenerimin e kërceve të cilat gjenden në skaje të eshtrave dhe në prodhimin e lëngjeve mes tyre. Glukozamina përforcon kërcet, kurse acidi hyaluronic dhe MSM merr pjesë në prodhimin e lëngut synovial. Barishtet të cilat i përmban tableta, të tilla si curcuma dhe Filipendula ulmaria, ndikojnë në lehtësimin e dhimbjeve sikurse medikamentet non-steroide dhe anti-inflamatore por pa efekte anësore. Produkti mbështet nyjat tuaja, pasi që nuk është e mundur të keni një lëvizje të plotë dhe pa dhimbje nëse nyjat nuk i keni të shëndosha!

-          atyre që dëshirojnë që nyjave të tyre t’u sigurojnë mbështetje dhe mbrojtje të duhur;

-          atyre që merren me punë të rënda fizike;

-          atyre që rregullisht merren me aktivitete sportive;

-          atyre me mbi-peshë;

-          atyre që kanë aktivitete të dobëta fizike;

-          për të plotësuar trajtimin e lëndimeve të nyjave.

Sublingual CoQ10

Sublingual CoQ10 është një tabletë që përdoret nën gjuhë, përmban CoQ10 me aromë natyrale të limonit; produkti në fjalë e përshpejton dhe zbut absorbimin pasi që elementet aktive shmangen nga sistemi tretës dhe arrijnë në qeliza, dhe në këtë mënyrë futen drejtpërdrejtë në qarkullim të gjakut. Me produktin tonë që ofron energji, ne fillimisht ju ofrojmë ndihmë në situata të tilla kur ju duhet të reagoni menjëherë, gjithashtu i kemi marr parasysh edhe ata të cilët nuk mund ta aplikojnë sistemin tradicional për shkak të problemeve me tretje.

-          atyre që gjenden nën presion të fuqishëm fizik apo mendor, apo që jetojnë një jetë plotë stres, me qëllim të ngritjes së niveleve të tyre të energjisë;

-          atyre që ndodhen nën situata kur veprimi i menjëhershëm është i nevojshëm (p.sh para provimeve apo trajnimeve);

-          atyre që ballafaqohen me probleme në absorbim apo në tretje;

-          atyre që ballafaqohen me probleme të mishit të dhëmbëve;

-          atyre që vuajnë nga tinitusi*;

-          atyre që nuk e konsumojnë ushqimin e plotë;

-          në rast të aplikimit të medikamenteve të caktuara anti-kolesterol, medikamenteve psikiatrike, medikamenteve për kontrollimin e ritmit, dhe preparateve për trajtimin e diabetit;

-          duhanpirësve;

-          atyre që e shohin si të rëndësishëm mirëmbajtën e shëndetit të zemrës së tyre;

-          secilit mbi moshën 30 vjeçare.

Slim Formula

Slim Formula është një preparat kompleks për ta mbështetur humbjen e peshës, e cila ndikon në rritjen e metabolizmit dhe kontrollimit të energjisë së konsumuar. Çaji i gjelbër me efekte antioksidante dhe xhenxhefili në mënyrë të lehtë nxitin metabolizmin dhe të menduarit, kurse në anën tjetër zvogëlojnë dhimbjen, e cila shpesh e shoqëron dietën. L-carnitine ndihmon në rritjen e djegies së yndyrave gjatë aktiviteteve fizike, kurse fibrat e kaktusit nopal shpesh ofrojnë ndjenjën e ngopjes.

-          për ta plotësuar dietën për humbjen e peshës;

-          për ta ndryshuar mënyrën e jetës, në mënyrë të lehtësohet ndryshimi.

ZenThonic

ZenThonic është një produkt me bazë të koncentratit të super frutës së quajtur mangosten, e cila posedon efekte të fuqishme antioksidative në formë të lëngshme.

Fibrat e saj të vlefshme, bioflavonoidet, vitaminat dhe mineralet i ndihmojnë proceset mbrojtëse të trupit kundër radikaleve të lira, të cilat i dëmtojnë qelizat, si dhe mund ta ngadalësojnë procesin e plakjes, kanë efekt të dobishëm në sistemin kardiovaskular, ofrojnë mbështetje të veçantë për sistemin imun dhe përmirësojnë gjendjen fizike.

 

-          secilit që dëshiron të ketë mbrojtje jashtëzakonisht të fuqishme antioksidante, dhe nxitës të sistemit imun;

-          personat e rraskapitur dhe pacientët që vuajnë nga sëmundjet, në mënyrë që të përmirësohet gjendja fizike;

-          atyre që ballafaqohen me probleme kardiovaskulare;

-          duhanpirësit aktiv dhe pasiv, banorët e qyteteve me ajër të pastër;

-          atyre që rregullisht konsumojnë alkool;

-          atyre që jetën e kanë plotë strese;

-          gjithë atyre që preferojnë suplemente të formës së lëngshme.

 

Rhodiolin

Përbërësi kryesor i kapsulës Rhodiola rosea është një bimë adaptogjene. Përbërësit aktiv të kësaj bime kanë efekte pozitive mbi sistemin nervor qendror, prandaj si rezultat mund të rritet përqendrimi, aktiviteti fizik dhe mental. Mund të jetë e dobishme në raste të studimit, sporteve dhe stresit; redukton lodhjen mendore dhe kontribuon për një gjendje më të mirë. I kompletuar me zink, produkti Rhodolin përmirëson rezistencën e organizmit ndaj sëmundjeve, kurse gjithashtu e redukton stresin dhe simptomat e shkaktuar nga jeta me ngarkesa.

 

-          atyre që i ekspozohen stresit të shtuar gjatë jetës së përditshme;

-          në raste të ngarkesave fizike dhe/apo mendore;

-          për ta ruajtur nivelin e përgjithshëm të energjisë dhe përqendrimit;

-          për ta përmirësuar rezistencën e organizmit;

-          për t’i trajtuar rastet e lehta të pagjumësisë (për ta ndihmuar gjumin dhe zgjimin nga gjumi).

Hand & Body Lotion

Produkti Hand & Body Lotion është prodhuar sipas rregullave më të rrepta kozmetike, prandaj ruan bukurinë dhe shëndetin e lëkurës suaj. Përbërësi i saj më i rëndësishëm është skvaleni (ekstrakt nga vaji i ullirit), i cili e bën lëkurën më të butë dhe më elastike, kurse efekti i hidratimit të thellë ngadalëson procesin e plakjes së lëkurës. Vitamina E është një antioksidant i fuqishëm që gjithashtu parandalon plakjen. Përveç kësaj, produkti përmban bisabolol (substancë me efekte qetësuese) dhe silic, të cilat sigurojnë ndjenjën e mëndafshtë në lëkurë.

-          secilit, në gjitha llojet e lëkurës, madje edhe për përdorim ditor;

-          losioni për trup absorbohet lehtë  dhe shpejtë, prandaj është i përshtatshëm për përdorim ditor;

-          duke ju falënderuar butësisë dhe aromës së këndshme, meshkujt mund ta përdorin me plotë vetëbesim.

Kutiza për tableta

Digestive Enzymes

Produkti Digestive Enzymes përmban enzime digjestive dhe agjentë aktiv të origjinës bimore të cilat kontribuojnë në proceset tretëse. Nëse shprehitë tuaja në të ngrënë apo në mënyrën e jetës nuk janë të duhura, ky produkt mundet lehtë që ta përmirësoj balancën e sistemit tuaj digjestiv. Dekompozimi i materieve ushqimore përmes ndihmës së enzimave është hapi i parë drejt absorbimit dhe shfrytëzimit. Përmes enzimave adekuate ju mund ta lehtësoni dekompozimin e yndyrave, proteinave dhe karbohidrateve, dhe në këtë mënyrë ta mbështetni trupin dhe sistemin tuaj digjestiv.

-          atyre që dëshirojnë ta mbështetin sistemin e tyre digjestiv në mënyrë të duhur;

-          në rast të konsumimit të shpeshtë të ushqimit që shkakton fryrje, apo problemeve me fryrje;

-          në rast të problemeve me tretje.

Lion Kids D

Lion Kids + D është një multivitaminë dhe kompleks mineralesh me shije të këndshme, e padëmshme për dhëmbët, dhe me përmbajtje shtesë të vitaminës D, kurse tabletat kanë formën e kafshëve, dhe janë zhvilluar veçanërisht për të plotësuar nevojat e fëmijëve. Nuk përmban sheqer dhe xylit, agjenti natyral ëmbëltues të cilën e përmban produkti e redukton rrezikun e zhvillimit të kariesit.

-          për konsumim të përditshëm të fëmijëve, në mënyrë që t’i sigurojnë vitaminat, mineralet dhe elementet bazike të nevojshme për ta mbështetur zhvillimin e tyre të ekuilibruar dhe rezistencën e mirëfilltë kundër sëmundjeve;

-          secilit që e sheh të rëndësishëm reduktimin e rrezikut nga kariesi, dhe në këtë mënyrë të ndihmoj në zhvillimin e shëndoshë të dhëmbëve të fëmijëve;

-          secilit që preferon formën përtypëse të tabletave;

-          secilit që kërkon një produkt kompleks me përmbajtje të vitaminës D.

ProbioBalance

ProbioBalance është një tabletë aromatike përtypëse të cilën secili fëmijë dhe i rritur do ta shijonte me ëndje. Secila tabletë përmban katër miliardë qeliza probiotike. Tre llojet e baktereve probiotike që gjenden në tabletë formojnë elementet e florës së shëndoshë intestinale. Këta kontribuojnë në mbrojtjen e imunitetit, reduktimin e alergjisë, lëvizjen e rregullt të zorrëve, eliminimin e infeksioneve nga diarreja, si dhe rigjenerimin e florës së dëmtuar intestinale. Prebiotikët (fruto-oligosaharidet) në tabletë ndihmojnë në kolonizimin dhe rritjen e probiotikëve.

-          për ta rigjeneruar florën intestinale pas trajtimeve me antibiotik;

-          gjatë udhëtimeve, për t’u shmangur nga konditat e diarresë dhe për t’i plotësuar terapitë;

-          për të mirëmbajtur dhe fuqizuar gjendjen e ekuilibruar të zorrëve.

XShape

Një trup i hollë, vital dhe muskulor nuk është vetëm çështje e tërheqjes. Ju gjithashtu mund t’i parandaloni problemet shëndetësore nëse arrini dhe mirëmbani peshën ideale të trupit tuaj. Në këtë çështje ju ndihmojnë kapsulat tona XShape! Gjersa 7 aminoacide në kapsulë bashkërisht mbrojnë indet muskulore, në anën tjetër L-carnitine njihet për efektet e saja në djegien e yndyrave. Kromi redukton ndjenjën e urisë; vitamina C është e nevojshme për prodhimin e kolagjenit; proteinat kontribuojnë në metabolizëm, kurse vitaminat B6 dhe B12 luajnë rol në mirëmbajtjen e një metabolizmi të shëndoshë dhe në furnizimin me energji.

-          personave që kërkojnë ndihmë natyrale për të mbajtur dietë për dobësim përkundër ushqimit, jetës së tyre të shëndoshë dhe aktive;

-          për ta nxitur metabolizmin;

-          për ta ndryshuar mënyrën e jetës, për ta lehtësuar këtë ndryshim.

Xantho Plus

Xantho PLUS është një produkt i fuqishëm antioksidant në formë të kapsulave të përqendruara, me bazë mangosteni (Garcinia mangostana).

I quajtur edhe si “frutë e hyjnive”, mangosteni është kombinuar me tretjen e patentuar të antioksidantëve të fuqishëm si çaji i gjelbër, grejpfruti, farat e rrushit, shega, dhe boronicat, të cilat jo vetëm që janë të shkëlqyeshme në luftën kundër radikaleve të lira që i dëmtojnë qelizat, por edhe mund të ndikojnë në ngadalësimin e procesit të plakjes, si dhe kanë një efekt të dobishëm në sistemin kardiovaskular.

-          secilit, që kërkon një mbrojtje të veçantë antioksidante, dhe që dëshiron ta përforcoj sistemin e tij/saj imun;

-          pacientëve që rigjenerohen nga sëmundjet, për ta përmirësuar gjendjen e tyre;

-          atyre që ballafaqohen me probleme kardiovaskulare;

-          duhanpirësit aktivë apo pasivë, si dhe banorët e qyteteve me ajër të ndotur;

-          atyre që rregullisht konsumojnë alkool;

-          atyre që kanë një jetë me plotë stres.

Organic Noni PAK

Nëse ju i blini pakot, ju mund t’i siguroni produktet tona më të popullarizuara, të vëna në treg në paketime praktike dhe me çmim të favorshëm. Pakot ofrojnë 4 shishe në çmimin sa kushtojnë 3, prandaj shishja e katër do të jetë dhuratë, kurse dërgesa në banesën tuaj do të jetë pa pagesë. Elementet e kualifikuara organike që ju ofrohen, të tilla si noni i famshëm, acai apo echinacea e sapo zbuluar, një barishte që tanimë është dëshmuar si efikase në mjekësinë popullore, gjitha këto ndihmojnë në mirëmbajtjen e shëndetit të gjithë familjes suaj.

Harmonia ndërmjet natyrës dhe njeriut

Organic Noni (Noni organik) është shtesë ushqyese e formës së lëngshme e cila përmban lëng noni organik të certifikuar, kurse shija e saj e shkëlqyeshme buron nga mjedra organike e certifikuar. Në të kombinohen pastërtia e së kaluarës dhe së tashmes; përmes metodave moderne dhe sterile ne paketojmë nonin që përpunohet në fermat ekologjike.

 

Noni, mbretëreshë e frutave

 

Në vendet ku njihet si frutë autoktone, si Azi dhe Australi, noni (morina citrifolia) ishte shfrytëzuar shekuj me radhë në mbrojtjen e shëndetit, rinimin dhe zgjerimin e aftësive vetë-shëruese të trupit. Frutat e papjekura vendoseshin në plagët e thella dhe tek pezmatimet, gjersa të mavijosurat dhe ulcerat ishin trajtuar me fruta të pjekura. Shëruesit tradicional e rekomandonin nonin në raste të shqetësimeve kardiake, problemeve me shtypjen e gjakut, artritin, ulcerën gastrike, problemeve me sistemin tretës, astmës, dhe sëmundjeve tumorale.

Përveç se përmban sasi të lartë të mineraleve, antioksidanteve dhe vitaminave, një prej elementeve të nonit është edhe prokseronina e cila në mënyrë efikase mbështet funksionimin e qelizave, sistemit imun dhe atij hormonal.

 

KUJDES!

 

Shtesat ushqimore nuk janë zëvendësim për një jetë dhe ushqim të shëndoshë e të balancuar. Mos tejkaloni dozën e rekomanduar ditore! Mbajeni larg fëmijëve! Shtatzënat dhe nënat me gji duhet ta konsultojnë mjekun para konsumimit të produktit!

 

Organic Noni – 946 ml

 

Përbërësit aktiv:

Sedimente të frutave noni organik.

 

Udhëzime:

2 lugë gjelle në ditë.

 

CaliVita përpiqet të shfrytëzoj ekskluzivisht lëndët e para të cilësisë më të lartë. Noni Polinesian buron nga natyra e paprekur, kurse Noni Organik nga një fermë ekologjike e certifikuar.

 

 

www.calivita.com

 

 

MySite Service 1 year

MySite Service 90 ditë

Oregano Oil

Përbërësit aktiv të vajit të rigonit përfshijnë flavonoidet, të njohura për efektet e tyre antioksidante dhe disa vajra të paqëndrueshme. Një prej tyre, carvacroli, ka një efekt të fuqishëm kundër mikrobeve, prandaj mund të shkatërroj ose parandaloj riprodhimin e baktereve dhe mikrobeve.

-          inhalacionit, në raste të ftohjes së zakonshme apo simptomave të lehta të traktit të sipërm të frymëmarrjes;

-          gargaris, në rast të infeksioneve orale

-          për përdorim të brendshëm në rast të problemeve me tretje;

-          si një antioksidant me qëllim që të neutralizohen radikalet e lira të prodhuara si produkt anësor i metabolizmit të qelizave;

-          për përdorim të jashtëm, për të trajtuar puçrrat, thumbimin e insekteve, dhe parandalimin e infeksioneve nga mikrobet.

MagneZi B6

MagneZi B6 përmban trion e mirënjohur apo komponentin e shkëlqyeshëm bashkëpunues të magnezit, vitaminës B6 dhe zinkut, të cilën e kemi zhvilluar në një formë të lehtë përpunuese në mënyrë që të ofrojmë një mbështetje të qëlluar dhe të tërësishme për muskujt dhe sistemin nervor.

-          sportistëve dhe personave nën tendosje të rëndë fizike;

-          në rast të humbjes së rëndë të lëngjeve (psh. djersitja);

-          në rast të presionit të rëndë nervor, gjatë kohës së provimeve apo stresit në punë;

-          atyre që bëjnë një jetë intensive;

-          në rast të ushqimit të pa balancuar (sasi e vogël e pemëve dhe perimeve, dietë për dobësim, vegjetarianizmi);

-          shtatzënave dhe nënave gji-dhënëse;

-          atyre që rregullisht konsumojnë alkool;

-          secilit, që dëshiroj të fitoj energji shtesë gjatë ditëve të lodhshme.

Resveratrol PLUS

Në produktin tonë të cilësisë më të lartë, kemi kombinuar resveratrolin nga vera e kuqe me fara rrushi, për të mbështetur enët e gjakut, me koenzimën Q10, e njohur për furnizimin e qelizave me energji, për të ofruar një mbrojtje sa më të mirë të sistemit kardiovaskular. Në anën tjetër, elementet e produktit gjithashtu ofrojnë mbrojtje kundër efekteve të dëmshme të radikaleve të lira, si dhe mund ta ngadalësojnë procesin e plakjes.

-          personave që ballafaqohen me probleme kardiovaskulare dhe tension gjaku, si dhe atyre, të cilëve historia familjare demonstron mundësinë e trashëgimit të sëmundjeve të tilla; secilit, për ta mirëmbajtur funksionimin e shëndoshë të trupit të tyre;

-          atyre që gjenden nën ngarkesë të fortë fizike apo mentale;

-          atyre që kanë një jetë me stres;

-          duhanpirësve;

-          atyre që dëshirojnë t’i shijojnë efektet e dobishme të resveratrolit pa konsumimin e alkoolit;

-          secilit që dëshiron një jetë të gjatë, të shëndoshë dhe energjike.

Beauty Formula

Produkti Beauty Formula ofron një kompleks të pasur të vitaminave, mineraleve, aminoacideve dhe barishteve, duke siguruar materiet ushqyese të nevojshme për ruajtjen e shëndetit të lëkurës, flokëve dhe thonjve tuaj, si dhe për t’i trajtuar problemet që paraqiten në këto sfera.

-          atyre që ballafaqohen me rënie flokësh;

-          atyre që kanë flokë të prishur dhe thyer;

-          atyre që vuajnë nga lëkura e fytyrës (aknet);

-          personave, thonjtë e të cilëve janë të dobët dhe thyhen;

-          secilit që dëshiron ta përmirësoj dukjen apo që dëshiron ta ruaj shëndetin e flokëve, lëkurës dhe thonjve.

Ginkgo XC

Ginkgo XC është një preparat që përmban sasi të madhe të ekstraktit nga fleta e bimës Gingko biloba, e cila në mënyrë efikase mbështet qarkullimin e gjakut, furnizimin e qelizave me oksigjen dhe materie ushqyese, si dhe funksionimin e shëndoshë të trurit, kurse në anën tjetër duke qenë një antioksidues i fuqishëm i mbron qelizat nga radikalet e lira.

- të moshuarve, për ta mbështetur ruajtjen e nivelit të dëshiruar të funksioneve të trurit;

- në rast të ngarkesave të mëdha;

- atyre, të cilët shpesh përjetojnë se gjymtyrët e tyre janë të ftohta dhe se vështirë ngrohen;

- atyre që kërkojnë mbrojtje të fuqishme antioksiduese.

Spirulina Chlorella PLUS

Në produktin tonë të quajtur Spirulina Chlorella PLUS, ne kemi pasuruar kombinimin e algave spirulina dhe klorela me jonxhë dhe me bar të grurit. Klorofili që gjendet në bimë dobishëm ndikon në ekuilibrin acid-bazik të organizmit, kështu që në mënyrë të qetë siguron detoksikimin dhe alkalizimin. Tableta gjithashtu përmban edhe një përzierje të patentuar me substanca të dobishme të pemëve dhe perimeve që rrallë konsumohen, në një formë të kondensuar. Produkti ofron edhe mbrojtje kundër radikaleve të lira, duke ju falënderuar ekstrakteve lycopene dhe luteinë.

-          si një shtesë për dietat alkaline;

-          në raste të konsumimit të tepërt të produkteve aciduese ushqimore (për shembull mishi, yndyra shtazore, vaji i përqendruar, mielli apo sheqeri i rafinuar);

-          për të zëvendësuar aminoacidet e domosdoshme.

SambuRex

Një dozë e lartë dhe e koncentruar e ekstraktit të shtogut të zi, e kombinuar me një barishte komplekse e cila përmban Echinacean, barishte që është shfrytëzuar gjatë shekujve, si dhe ekstra përmbajtje të vitaminës C dhe zinkut. I gjithë ky kombinim është paraqitur në formë të lëngshme dhe me shije të këndshme, prandaj secili anëtar në familje mund t’i presë muajt e ftohtë dhe rrezikun nga gripi me një sistem imun të përgatitur mirë. Nuk përmban sheqer të shtuar, aromatizues apo ngjyrues artificial.

-          për shkak të formës së lëngshme rekomandohet për të moshuarit, shtatzënat, personat me probleme në të gëlltitur, për ta përforcuar sistemin imun;

-          në rast të ftohjes së zakonshme apo gripit për ta përshpejtuar procesin e rigjenerimit;

-          në rast të dhembjes së fytit apo kollitjes, për të reduktuar simptomat;

-          personave me probleme digjestive, për ta stimuluar digjestionin;

-          nuk përmban alkool, prandaj është ideale për fëmijët dhe vozitësit.

Iron

Hekuri kontribuon në formimin e shëndoshë të gjakut, kurse si një element i hemoglobinës luan rol me rendësi në absorbimin e oksigjenit dhe transportimin e tij në qeliza. Iron Plus është një produkt me cilësi të shkëlqyeshme, preparat kompleks që përmban hekur organik dhe vitaminë C për ta rritur absorbimin dhe shfrytëzimin e tij gjer në katër herë, si dhe përmban një kompleks bioflavonoide agrumesh.

-          femrave gjatë periudhës së reproduktive në mënyrë që të plotësohet hekuri i humbur gjatë menstruacioneve;

-          nënat e ardhshme pasi që shtatzënia manifestohet me një kërkesë të shtuar për hekur;

-          pacientët me mungesë të hekurit – anemi, në mënyrë që ta plotësojnë tretmanin e tyre;

-          fëmijët dhe adoleshentët kanë nevojë për hekur shtesë për shkak të rritjes së shpejtë;

-          sportistët për shkak të nevojës së tyre të shtuar për ushqime, vitamina dhe minerale;

-          personave që mbajnë dietë të rreptë vegjetariane.

Vitamin-E

Vitamina E, e cila quhet edhe vitamina e rinisë së përhershme, ka disa efekte të dobishme për gjithë organizmin. I mbron acidet e dobishme yndyrore nga radikalet e lira të cilat i dëmtojnë ato (pra është një antioksidant i fuqishëm), në këtë mënyrë ndikon në mirëmbajtjen e shëndoshë dhe të freskët të qelizave, lëkurës, sistemit nervor dhe të qarkullimit të gjakut.

-          gjithë atyre që dëshirojnë ta ruajnë freskinë e tyre;

-          pas sëmundjeve dhe gjendjes së dobësisë në mënyrë që të ndihmohet rigjenerimi i qelizave;

-          pas të mavijosurave dhe djegieve në mënyrë që të përshpejtohet procesi i shërimit të lëkurës;

-          për zhvillim të mirëfilltë të muskujve tek sportistët dhe për ta ngritur efikasitetin e muskujve.

Figure Shaper

A jeni duke luftuar në një betejë të pashpresë me kilogramët e tepërt, pasi që oreksi është më i fortë sesa vullneti juaj? Përbërës aktiv i produktit Figure Shaper, produkt që mbështet dietën tuaj për dobësim, është Hoodia, e cila shuan ndjenjën e urisë në tru dhe në këtë mënyrë lehtëson mbajtjen e dietës me energji të ulët. Ekstrakti nga çaji i gjelbër nxit metabolizmin, kromi organik redukton dëshirën për ëmbëlsira, kurse HCA e ekstraktuar nga bima Garcinia cambogia parandalon që ushqimet e konsumuara të transformohen në yndyra.

-          personave që kërkojnë ndihmë natyrale për të mbajtur dietë për dobësim përkundër ushqimit, jetës së tyre të shëndoshë dhe aktive;

-          për ta nxitur metabolizmin;

-          për ta ndryshuar mënyrën e jetës, për ta lehtësuar këtë ndryshim.

Organic Noni

Morinda citrifolia (e quajtur noni në gjuhën polineziane) është një frutë ekzotike e cila përmban disa substanca të rëndësisë vitale. Polinesian Noni dhe Organic Noni janë preparate komplekse të zhvilluara për ta mbrojtur shëndetin tuaj, të pasura me vitamina, minerale, dhe aminoacide. Këto promovojnë funksionimin e shëndoshë të qelizave dhe ndarjen e tyre; përveç kësaj, këto reduktojnë proceset inflamatore që ndodhin në organizëm. Kontribuojnë edhe në funksionin detoksifikues të mëlçisë, si dhe kanë efekte antibakteriale, antivirale dhe antimikrobiale.

Me origjinë nga fermat e kontrolluara ekologjike, frutat e nonit organik janë erëzuar me mjedër nga fermat ekologjike. Gjersa noni polinezian ka origjinë nga natyra e paprekur, noni organik kultivohet në fermat me kualifikime organike.

 

CaliVita përpiqet të shfrytëzoj ekskluzivisht lëndët e para të cilësisë më të lartë. Noni Polinesian buron nga natyra e paprekur, kurse Noni Organik nga një fermë ekologjike e certifikuar.

 

 

 

 

 

-          për ta përmirësuar rezistencën e organizmit;

-          për ta ruajtur aktivitetin e balancuar të organizmit;

-          për të shtuar dhe ruajtur nivelet e përgjithshme të energjisë;

-          për të plotësuar proceset detoksikuese.

Omega 3 Concentrate

Produkti në fjalë përmban acide yndyrore Omega-3 (EPA-DHA), të fituar nga vaji i vlefshëm i peshkut përmes distilimit molekular. Përbërësit e saj aktiv kontribuojnë në mirëmbajtjen e niveleve normale të yndyrës në gjak dhe shtypjes së gjakut, redukton inflamacionet, ndihmon në funksionimin normal të sistemit nervor dhe trurit, si dhe mbështet shikimin.

-          personave që ballafaqohen me probleme kardiovaskulare dhe me probleme të shtypjes së gjakut, si dhe atyre që e shohin si të rëndësishme mirëmbajtjen e shëndetit dhe funksionimit normal të këtyre organeve;

-          shtatzënave dhe fëmijëve të vegjël, me qëllim që të ndihmohet zhvillimi normal i fëmijëve;

-          atyre që dëshirojnë ta mbështesin trupin e tyre në luftën kundër sëmundjeve inflamatore (për shembull inflamacionet e artritit);

-          atyre që mbajnë dietë dobësimi apo ushqehen me ushqime me pak yndyrë;

-          secilit që dëshiron ta mbroj shëndetin e syve dhe sistemit nervor.

Aquarion

Aquarion është një pajisje e veprimit efikas për pastrimin e ujit e cila prodhon ujë të jonizuar alkalin apo acidik, të pasur me oksigjen dhe pa metale të rënda apo substanca toksike, në shkallët që përcaktohet nga përdoruesi. Ushqimi ynë, shumë produkte të aditivëve industrial dhe medikamente të caktuara mund të rezultojnë në acidifikimin e organizmit. Uji i jonizuar në mënyrë të shkëlqyeshme mundet ta balancoj trupin (nga acidifikimi), për më tepër uji i jonizuar posedon edhe efekte antioksidante.

 

-          atyre që për çdo ditë dëshirojnë të pinë ujë të pastër, pa substanca toksike;

-          atyre, ushqimi i të cilëve nuk përmban sasi të mjaftueshme të produkteve alkaline ushqimore;

-          në raste të problemeve me tretje dhe refluksit*;

-          për dietat pastruese;

-          si shtesë në trajtimin e gingivitit apo infeksioneve orale;

-          atyre që shpesh mbajnë dieta të rrepta.

Uji acidik

-          për secilin, për ta trajtuar fytyrën dhe lëkurën;

-          si pika hunde, për ta pastruar hundën e bllokuar;

-          uji me një vlerë të lartë tëpH-së mund të shfrytëzohet në shtëpi për të sterilizuar sipërfaqet pa shfrytëzimin e kimikalieve.

Aquarion filter

CaliClean Natural pastrues i shumë-anshëm

Ujë i filtruar, agjentë pastrues me origjinë bimore – Decyl Glukoside, alkool me origjinë misri, glikol propilen, citrate natriumi, karbonat natriumi, hidroksid natriumi, aromë limoni, ngjyrues i verdhë.

CaliClean Natural Glass pastrues xhamash

Ujë i filtruar, agjentë pastrues me origjinë bimore – Decyl Glukoside, alkool me origjinë misri, glukonat natriumi, hidroksid natriumi, aromë limoni, ngjyrues i verdhë.

CaliClean Natural pastrues kuzhine

Ujë i filtruar, agjentë pastrues me origjinë bimore – Decyl Glukoside, alkool me origjinë misri, glikol propilen, citrate natriumi, karbonat natriumi, hidroksid natriumi, aromë agrumesh, ngjyrues portokalli.

CaliClean Natural pastrues i banjës

Ujë i filtruar, agjentë pastrues me origjinë bimore – Decyl Glukoside, alkool me origjinë misri, glikol eter PNB, hidoksid natriumi, aromë limoni.

CaliClean Natural pastrues i tualetit

Ujë i filtruar, agjentë pastrues me origjinë bimore – sulfate lauryl natriumi, lauryl glikoside, Cocamidopropyl Betaine, monohidroklorik i uresë, natrium klorid, ngjyrues i bruztë.

Communiguard

Çdo pajisje që funksionon me rrymë elektrike rrethohet nga fusha elektrike apo magnetike. Këto fusha, veçanërisht nëse jemi në kontakt të gjatë me to, mund ta prekin funksionimin e trupit tonë. Ndikime të tilla negative shoqërohen me çrregullime gjumi, dhimbje koke, faqe dhe vesh të nxehta, depresion të përgjithshëm, apo rraskapitje. COMMUNIGUARD është një fletë metalike e përpunuar në aspekt teknologjik-informatik e cila i harmonizon rrezatimet e dëmshme që prekin trupin tonë, dhe në këtë mënyrë ofron mbrojtje kundër elektrosmogut (ndikimit elektromagnetik).

-          Për t’u mbrojtur nga efektet e dëmshme të elektrosmogut, produkti aplikohet në secilën pajisje relevante. Për shembull: tek telefonat mobil, kompjuterët, telefonat me internet, pajisjet për mbrojtjen e bebeve, furrat me mikrovalë, etj.

 

Silk & Shine Shampoo

Produkti Silk&Shine Shampoo është një shampon i butë i dedikuar për përdorim të përditshëm. Pastron në mënyrë të gjithëmbarshme, përforcon strukturën e flokëve dhe ofron mbrojtje kundër efekteve të dëmshme të tharjes së flokëve. Duke ju falënderuar përbërësve të saj, të cilët janë zgjedhur me kujdes, produkti nuk shkakton djegie apo ngacmim të syve. Shamponi në fjalë mbron shëndetin e flokëve dhe të lëkurës së kokës. Aloe vera rivendos lagështinë natyrale të flokëve, i bën ato më të shkëlqyeshme dhe më të dendur. Pro-vitamina B5 ndihmon në elasticitetin dhe shkëlqimin e flokëve duke ofruar mundësinë afatgjate për ruajtjen e lagështisë së flokëve. Zvogëlon paraqitjen e thyerjes së majave të flokëve dhe ndihmon në rigjenerimin e flokëve pas dëmtimeve të tyre, gjithashtu ofron mbrojtje nga tharja e flokëve.

-          secilit, për gjitha llojet e flokëve, dhe për përdorim ditore;

-          për fëmijët, pasi nuk ua ngacmon sytë;

-          duke ju falënderuar përbërësve të saj anti-inflamator, është veçanërisht e dobishme për lëkurën e thatë të kokës.

Aquabelle Krema Regjenerative

Për kujdes të fytyrës

Pakoja Aquabelle product family përbëhet nga një krem regjenerues (për përdorim gjatë ditës), një krem ushqyes (për përdorim gjatë natës), dhe një losion hidrat pastrues. Që të tre artikujt përmbajnë elementin e njëjtë përbërës, ujin e pastruar deuterium.

Përbërës kryesor i kremit është ceramida (një lipoid natyral), e cila regjeneron lëkurën dhe përforcon aftësinë e saj për ruajtjen e lagështisë. Përmirëson elasticitetin e lëkurës, në këtë mënyrë largon rrudhat, gjithashtu në mënyrë efikase ndihmon në mbrojtje nga efektet e dëmshme mjedisore. Përbërës tjetër i saj është vitamina E, e cila duke ju falënderuar efektit të saj antioksidant i ofron lëkurës mbrojtje të shkëlqyeshme kundër proceseve të dëmshme oksiduese.

Kremi parimisht rekomandohet për përdorim gjatë ditës, por përdoret edhe si bazë për makijazh.

Aquabelle Krema ushqyese

Për kujdes të fytyrës

Pakoja Aquabelle product family përbëhet nga një krem regjenerues (për përdorim gjatë ditës), një krem ushqyes (për përdorim gjatë natës), dhe një losion hidrat pastrues. Që të tre artikujt përmbajnë elementin e njëjtë përbërës, ujin e pastruar deuterium.

Tipar unik për këtë krem është emulsioni kompleks i ujit DD dhe skvalenit (koncentrat i vajit të ullirit), i cili në fakt siguron një hidratim të thellë përmes lirimit gradual dhe të kontrolluar të përbërëve të saj aktiv, si plotësim ndaj hidratimit të menjëhershëm dhe të efekteve ushqyese. Vaji i avokados përmban materie ushqyese dhe rinon lëkurën e tharë dhe të dehidruar. Si rezultat i përmbajtjes së lartë të vitaminës E, produkti mund të shfrytëzohet jo vetëm në lëkurën e tharë, por edhe në atë problematike (psh. tek rastet me psoriazë). Është ideale për përdorim gjatë natës.

Aquabelle Qumështi për përkujdesje dhe pastrim të lëkurës

Për kujdes të fytyrës

Pakoja Aquabelle product family përbëhet nga një krem regjenerues (për përdorim gjatë ditës), një krem ushqyes (për përdorim gjatë natës), dhe një losion hidrat pastrues. Që të tre artikujt përmbajnë elementin e njëjtë përbërës, ujin e pastruar deuterium.

Karakteristikë unike e losionit hidrat pastrues është se losioni njëkohësisht me pastrimin e fytyrës bën edhe hidratimin e lëkurës. Prandaj nuk ka nevojë që të bëhet larja e saj nga fytyra. Përbërësit e saj aktiv janë vaji avokado dhe jojoba, të cilat lehtësisht dhe në mënyrë efikase e largojnë papastërtinë nga lëkura, kurse përmbajtja e lartë e vitaminës E ofron mbrojtje kundër efekteve të dëmshme të radikaleve të lira. Produkti ka veprim të këndshëm dhe freskues.

EVERYMOMENT 135 GR.

Përbërësit aktiv të IntiMoments kontribuojnë në mirëmbajtjen e shëndetit të vagjinës, si dhe sigurojnë një ndihmë të shkëlqyeshme për të pasur një jetë seksuale më të lumtur. Ekstrakti i shkurres Hippophae rhamnoides lehtëson krijimin e qelizave endotele. Aloe vera, eukalipti dhe kamomila, janë barishte që janë përdor me sukses shekuj me radhë, kurse efektet e tyre të dobishme janë të njohura në kozmetikën intime. Efekti i L-arginine, që stimulon qarkullimin e gjakut, e nxit ndjenjën e kënaqësisë seksuale.

-          nëse aplikohet para/gjatë marrëdhënieve seksuale, preparati intensifikon valën e qarkullimit të gjakut në organe gjenitale, për më tepër preparati ofron edhe efekte lubrifikuese. Është i sigurt të përdoret edhe me prezervativ;

-          për ta plotësuar trajtimin e infeksioneve vagjinale;

-          për femrat që janë në periudhën e ndryshimit të moshës për të pakësuar simptomat e pakëndshme vagjinale të menopauzës;

-          në raste të tharjes vagjinale të shkaktuar nga sëmundjet seksuale;

-          nëse elasticiteti i vagjinës ndryshon (psh. pas lindjes së fëmijëve në mënyrë vagjinale*).

C-RX Creme

Celuliti është një fenomen i bezdisshëm në trupin tonë, i cili shkaktohet nga akumulimi i yndyrës dhe depozitimi në shtresën e indeve lidhore të lëkurës, si dhe nga dobësimi i indeve lidhore. Përbërësit aktiv të produktit C-RX (çaji i gjelbër, rozmarina), duke stimuluar qarkullimin dhe shkaktimin e valës së gjakut ndihmojnë në detoksikimin e indeve dhe në metabolizmin e ideve yndyrore dhe lidhore, në këtë mënyrë duke e bërë lëkurën edhe më të lëmuar dhe më të përshtatshme. Përmbajtja saponike e aguliçes përmirëson qarkullimin lokal të gjakut, kurse shkurrja Hippophae rhamnoides ndihmon në intensifikimin e metabolizmit. Para-vitamina B5 dhe bisabololi rigjenerojnë lëkurën duke e bërë më të butë.

 

 

-          secilit, që dëshiron ta heqë qafe celulitin;

-          për ta plotësuar dietën për humbje peshe dhe për të arritur një formë më të mirë të trupit;

-          për ta plotësuar ushqimin detoksikues.

Liquid Chlorophyll

Klorofili, i cili u jep bimëve ngjyrën e gjelbër, është një agjent jashtëzakonisht efikas bazik, përmes së cilit ju mund ta ruani apo rivendosni ekuilibrin acido-bazik të organizmit tuaj. Për më tepër, është një material i shkëlqyeshëm detoksifikues, posedon një efekt të lehtë diuretik prandaj është një pjesë thelbësore e trajtimeve dëlirëse.

-          për ta rivendosur ekuilibrin e pH-së në organizmin e aciduar;

-          për trajtime detoksikuese;

-          për ta ndihmuar tretjen;

-          si një deodorant i brendshëm në rast të erës së keqe në gojë;

-          për ta ndihmuar shërimin e plagëve;

-          për t’i reduktuar efektet anësore të radioterapisë dhe trajtimeve citostatike.

Beta Carotene

Beta-karroteni është një pararendës i vitaminës A; sipas nevojës organizmi i njeriut mund ta transformoj atë në vitaminë A. Vitamina A është element ndërtues i retinës, pjesë kryesore e syve tanë, e cila luan rol të domosdoshëm në procesin e perceptimit të dritës. Konsumimi i shpeshtë i kësaj vitamine kontribuon në gjendjen normale të lëkurës dhe mund të ndihmoj në shmangien e dëmtimeve të shkaktuare nga rrezatimi me rreze UV.

-          para se të shkohet në pushime në mënyrë që lëkura të përgatitet për rrezitje, dhe për personat që dëshirojnë ta mirëmbajnë ngjyrën e zeshkët të lëkurës së tyre për një kohë më të gjatë;

-          personave me aftësi të kufizuara në shikim, dhe atyre me probleme të caktuara të syve;

-          atyre që kërkojnë mbrojtje efikase antioksidante;

-          atyre që konsumojnë ushqime me sasi të ulëta të yndyrës apo atyre që vuajnë nga çrregullimi i absorbimit.

C 1000 Plus

C1000 Plus mbështet aktivitetin mbrojtës të sistemit tonë imun përmes lirimit të ngadalësuar të substancës aktive të mega dozës vitaminë C dhe kaçave të kultivuara në mënyrë organike, për t’i intensifikuar efektet e saj gjatë periudhave kritike kur trupi ynë më së shumti ka nevojë. Përveç tjerash, produkti në fjalë, kontribuon edhe në prodhimin normal të kolagjenit dhe ndihmon në mirëmbajtjen e shëndetit të enëve të gjakut, eshtrave, kërceve, dhëmbëve, mishit të dhëmbëve, dhe lëkurës.

-          atyre që janë të ndjeshëm në infeksione;

-          secilit, gjatë muajve të ftohtë të dimrit në mënyrë që sistemit imun t’i jepet mbështetje më e madhe;

-          personat që merren me sport dhe ata që merren me punë të rënda fizike, për ta reduktuar rraskapitjen;

-          atyre që ndodhen nën tendosje të fuqishme mendore, në mënyrë që të mbështet funksionimi normal i sistemit nervor;

-          të moshuarit dhe ata që janë duke u shëruar nga sëmundjet;

-          në mënyrë që të intensifikohet absorbimi i hekurit (në veçanti për femrat gjatë viteve reproduktive dhe pacientët që vuajnë nga mungesa e hekurit – anemia).

D-drops

Sipas vlerësimeve, mungesa e vitaminës D prek rreth 70% të popullsisë. Nga mëlçia e merlucit kemi nxjerrë agjentin aktiv të vitaminës D, vitaminën D3, duke i shtuar asaj aromatizues natyral. Dozimi i saj është i thjeshtë dhe mund të aplikohet edhe me anë të ushqimit apo pijeve. Forma e saj e lëngshme gjithë familjes mund t’ia siguroj furnizimin me vitaminë D.

-          atyre që shumicën e kohës qëndrojnë në ambiente të mbyllura;

-          atyre që ballafaqohen me mbipeshë, pasi që kanë nevojë për më tepër vitaminë D;

-          secilit, në mënyrë që ta mirëmbajnë sistemin e tyre imun pasi që vitamina D kontribuon në funksionimin normal të sistemit imun;

-          personat që e vlerësojnë shëndetin e eshtrave dhe dhëmbëve të tyre pasi që vitamina D kontribuon në mirëmbajtjen e shëndoshë të eshtrave dhe dhëmbëve;

-          femrave shtatzëna për shkak të zhvillimit të mirëfilltë të sistemit kockor të embrionit, dhe për mbrojtjen e eshtrave të nënës gjatë gji-dhënies në mënyrë që të mirëmbahen nivelet e duhura të vitaminave;

-          vegjetarianëve;

-          personat që ballafaqohen me alergji nga dielli.

Organic Acai

Acai është një frutë ekzotike me origjinë nga pyjet me shi të Amazonës, është jashtëzakonisht e pasur me antioksidante, kurse përmban edhe vitaminat B1, B2, C dhe E, niacinë, hekur, kalium, fosfor, kalcium, dhe aminoacide të ndryshme. Ka një përmbajtje të lartë të fibrave, kurse përmban pak sheqer. Banorët autoktonë e kishin shfrytëzuar acain për trajtimin e disa problemeve të ndryshme: sëmundjeve të lëkurës, dhimbjeve menstruale, problemeve me tretje, por edhe në raste të diabetit, sëmundjeve të zemrës, dhe llojeve të ndryshme të kancerit. Produkti ynë i certifikuar organik kultivohet në fermat e kontrolluara organike.

 

-          Atyre që kërkojnë mbrojtje të fortë antioksidante, në veçanti duhanpirësit, personat që kanë një jetë me plot stres apo me ushqim të pa balancuar, banorët e qyteteve me ajër të ndotur dhe atyre që rregullisht konsumojnë alkool.

-          Atyre që dëshirojnë ta plotësojnë terapinë kundër Sindromës Metabolike (nivele të larta të insulinës, tolerancë e zvogëluar e glukozës, peshë e tepërt, presion i lartë i gjakut, nivele të rritura të triglicerideve dhe kolesterolit).

-          Atyre që kërkojnë suplemente të shijshme të certifikuara organike në dietën e tyre për reduktimin e peshës.

-          Për ta përmirësuar rezistencën e trupit.

-          Për ta mbështetur funksionimin e balancuar të trupit.

 

AQUABELLE PACKAGE

Organic Acai Pack

Mega Co Q10 PLUS

Produktin Mega CoQ10 Plus, një dozë e lartë e CoQ10, e plotësuar me tre antioksidante, beta-karoten, vitaminë E, dhe selen, e rekomandojmë për parandalim dhe trajtim. Duke e aplikuar një dozë të lartë të CoQ10, jo vetëm që do të ndiheni të mbushur me energji, por gjithashtu mund të kontribuoni në normalizimin e shtypjes suaj të gjakut, ruajtjen e shëndetit të zemrës, syve, aftësive mendore, mund të bëni përmirësime të rëndësishme në parandalimin e sulmeve të migrenës si dhe ta përforconi potencën tuaj. *

- atyre që merren me punë të rënda fizike apo mendore, si dhe sportistëve, për t’i ngritur nivelet e energjisë;

-  atyre që ballafaqohen me sëmundje kardiovaskulare dhe me probleme të shtypjes së gjakut, si dhe atyre që e shohin si të rëndësishëm mirëmbajtjen e shëndoshë dhe funksionimin normal të këtyre organeve;

-   atyre që ballafaqohen me migrenë;

-   atyre që vuajnë nga tinitusi**;

-   atyre që vuajnë nga problemet me mishin e dhëmbëve ***;

-   meshkujve për ta përmirësuar potencën e tyre;

-   në rast të aplikimit të medikamenteve të caktuara kundër kolesterolit, medikamenteve psikiatrike, medikamenteve për kontrollimin e ritmit të zemrës, apo preparateve për trajtimin e diabetit;

-   për duhanpirësit;

-   atyre që e shohin të rëndësishëm mirëmbajtjen e shëndetit të syve;

-   atyre që kërkojnë mbrojtje të fuqishme antioksidante.

Cocoa Bean Extract + 100 CAPS

Strong Bones Plus K 100 CAPS

Pure Inulin